Bayer Zsolt Trónok harca-függő

2017. október 31. 08:04

Nagy rajongója a Trónok harca amerikai sorozatnak Bayer Zsolt – derült ki az Echo TV Sajtóklub hétfői adásából.

2017. október 31. 08:04

„Én függő vagyok, én imádom” – mondta Bayer Zsolt az Echo TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában a Trónok harca sorozatról. Miután észlelte, hogy társai nem nézik a sorozatot hozzátette: „nehezen mondom, hogy pótoljátok be, mert hét évad ment le, tehát egy hónapig ülhettek folyamatosan a tv előtt”.

A népszerű sorozat azért lett témája az adásnak, mert Szájer József egri fórumáról beszéltek a Sajtóklub újságírói. A Fidesz európai parlamenti képviselőjének fórumáról írta meg a HVG, hogy „Szájer a Holtak seregéhez hasonlította a menekülteket”. A képviselő azonban hétfőn közleményben cáfolta, hogy ilyet mondott volna, úgy fogalmazott, hogy „az egri fórumon a Trónok Harca című amerikai filmre annak kapcsán utaltam, hogy Soros György évi egy milliós betelepítési tervével szemben a visegrádi országok félretették vitáikat és egységesen ellenálltak, amint azt a Hét Királyság is megkísérelte Jon Snow vezetésével az északi fenyegetés hatására.”

A műsorban szó volt még arról, hogy a Független Kisgazda-, Földmunkás – és Polgári Párt szövetséget kötne a Jobbikkal és az LMP-vel annak érdekében, hogy Simicska Lajos legyen a miniszeterelnök-jelölt, valamint arról, hogy II. Szent János Pál pápa franciaországi szobráról hatósági döntés alapján leszedik a keresztet.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos
2017. november 01. 11:21
Én heteró vagyok, szeretek hosszú combú, vékony derekú lányokkal ismerkedni. Aki fikázza a TrH-t, nézzen Tarkovszkijt, Fellinit, meg Bergmant egy hétig, napi 24 órában!
files32
2017. október 31. 15:48
Ezeket a meséket csak az elmeháborodottak nézik.
Ishmael
2017. október 31. 15:09
Micsoda? Bayer elvtárs ilyen nyugati métellyel mérgezi szittya elméjét? Nagyon nagyot csalódtam!
Mozsike
2017. október 31. 12:42
A Trónok harca jó sorozat. Magam is kedvelője vagyok és találó a hasonlat. A migrócióval kapcsolatban viszont nem hagy nyugodni egy gondolat. A világ egyik legsűrűbben lakott országa India. Ezzel együtt nagyon-nagyon sok a szegény ember. Onnan valyon miért nem jönnek. Lehet, hogy azért, mert ők hinduk. Pakisztánból persze jönnek, mert ők muzulmánok. Lehet, hogy csak a muzulmán szegény embereknek finanszírozták meg az utat Európába?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!