Soha nem találkozott Sorossal Szél Bernadett

2017. november 15. 15:55

De bizottsági tagokkal és a választóival annál inkább.

2017. november 15. 15:55

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában járt Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje kedd este, hogy Soros Györgyről és Brüsszelről beszélgessen Rónai Egonnal.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje még a múlt héten látogatott Brüsszelbe – a politikusról akkor a Független Hírügynökség tudósítása alapján elterjedt, hogy az EU központjában Soros Györggyel is találkozott. Szél Bernadett erre reagálva leszögezte: még sosem találkozott Soros Györggyel, bár Soros-ösztöndíjas már volt. Egyúttal kifejtette: a Bizottság tagjaival tárgyalt Brüsszelben, de egyúttal teltházas fórumot is rendezett. Szerinte a sztorit nem is a Független Hírügynökség, hanem a „Valóságtól Független Hírügynökség” adhatta közre.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2017. november 16. 12:08
Ha az iskolaigazgatók kontrollálatlanul nagyobb hatalmat kapnak azzal nem is erősítettük az iskolai autonómiát, csak basákat hozunk létre. Talán néhányan tudják milyen egy zsarnok főnök. A munkavállaló tanárok válnak kiszolgáltatottá. Mint a rendezők, színház igazgatók esetében csak majd hallgatjuk miket művelnek az igazgató urak a beosztott tanárnőikkel.
fogas paduc
2017. november 16. 11:30
Nem az a lényeges, hogy talákozott-e, vagy sem, hanem, hogy kap -e támogatásokat. Szerintem azért ingyért nem adja el magát.
tango47
2017. november 16. 10:18
Telt házas fórumot tartott. Én is próbáltam rá jegyet szerezni, de már a jegy-üzérek is csak szét tárták a karjukat. Na majd talán legközelebb.
makapaka2
2017. november 16. 10:10
Nem kell ahhoz személyes találkozás, hogy a lóvét és az utasításokat megkapja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!