Szél Bernadett: Vona ajánlata médiahack

2017. december 04. 12:34

Vona Gábor ajánlata egy identitásválságban lévő párt médiahacknek szánt ajánlata – mondta Szél Bernadett hétfőn. A politikus a Jobbik LMP-vel való szövetségkötési tervére reagált a Hír Tv műsorában.

2017. december 04. 12:34

Szél Bernadett szerint „a Jobbik egy identitásválságban lévő párt, amelyik a médián keresztül üzenget. Ha tényleg koalíciót akartak volna, akkor nem így csinálták volna. Az egész ügy egy sci-fi, mert ha Vona Gábor és a Jobbik tényleg az LMP-vel akarna szövetséget kötni, akkor nem így álltak volna hozzá ehhez a kérdéshez. Ez egy médiahack volt, hogy utána erről beszéljenek, de komoly emberek nem így tárgyalnak” – közölte az LMP miniszterelnök-jelöltje a Hír TV reggeli műsorában. A politikus leszögezte: ha a Jobbik valóban szövetséget akarna kötni pártjával, nem így tárgyalt volna.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2017. december 04. 22:25
Húzódozik, húzódozik, de azért tetszik neki. Az én ajánlataimat pedig semmire nem méltatta ez a ... médiaceleb. Pedig majdnem olyan frankó szemöldököm van, mint Schell Juditnak volt, mielőtt ő is kiszedette.
balsors
2017. december 04. 20:46
Két agresszív kismalac a gödör alján, és mindegyik a másik hátán akar kimászni a gödörből.
Szívemből magyar
2017. december 04. 18:43
Havas szedte ki ezt Vonából és Vona elmondta, hogy nem akar senkivel se koalíciót kötni, csak ha muszáj, akkor az Lmp-vel, Momentummal hajlandó lenne, tehát Berninek nincs igaza. Másképp egyébként meg hogyan lenne esély kormányváltásra?
Morgen
2017. december 04. 16:34
Majd befogod az orrodat, Bernike, bár nem vagy finnyás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!