Lemond az MSZP elnöksége

2018. április 09. 01:10

A szocialisták tudomásul veszik a választói akaratot és felelősnek tartják magukat kialakult helyzetért.

2018. április 09. 01:10

Benyújtotta lemondását az MSZP elnöksége – jelentette be az ellenzéki párt elnöke az országgyűlési választás eredményének ismeretében, hétfőre virradó éjszaka. Molnár Gyula közölte, tudomásul veszik a választói akaratot és felelősnek tartják magukat kialakult helyzetért.

A pártelnök elmondta azt is, hogy az MSZP a Párbeszéddel folytatja a változás szövetségét, készülnek az európai parlamenti és az önkormányzati választásra. Az ellenzéki politikus gratulált a győztesnek.

Molnár Gyula bírálta és felelősnek tartotta az ellenzéki oldalon azokat a pártokat, amelyek előbb támogatták, majd elálltak a közös listától, illetve azokat is, amelyek – szerinte – 17 választókerületben akadályozták meg a demokratikus ellenzéki jelöltek győzelmét.

Hiller István, az MSZP választmányának elnöke a sajtótájékoztatón közölte, szombatra összehívja az MSZP választmányát, amely kitűzi a tisztújító kongresszus időpontját.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. április 09. 14:13
Elszurtak pl. A varos tele volt karacsonnyal meg szellel, de az mszp-szavazok sehol nem talalkoztak a listan a nevevel, ossze-vissza lepdeltek, az emberek meg nem tudtak , kire is voksoljanak! Persze ez volt a legkisebb baj, sokkal inkabb riaszto volt ez a merhetetlen ostobasag, durvasag, piaci kofasag, most haza lehet menni, es bosszankodni, hogy mindenki szembe jon!
nyugalom
2018. április 09. 14:06
Milyen pofaval ment be ma Zugloba? Egy aljas arulo, melto jutalma! Ader cipofuzojeig sem er fel! Kereshet munkat, de vajon hol? A mo entumhoz vagy soroshoz szegodik el? Szeliket vajon meddig fizeti soros? Mit szolt vajon verhofstadt a 40-es letszamhoz, a sok rendszervaltohoz, talan geriek is ott voltak?
formaegy
2018. április 09. 10:47
Molnár! A bukásotokat magatoknak köszönhetitek! A Karácsony, Ujhelyi, Szanyi, Mesterházy, Fodor Gabika, Gyurcsány, Kuncze, Demszky, Lendvai és a többi sáskaként előbújó országromboló, népnyúzó, idegen érdekeket kiszolgáló személyeknek! A párt élére állítottatok egy szerencsétlen parazita, mindig más hátára felmászó kullancs embert, a saját embereiteket szembeköpve, megalázva! Az LMP pedig Szél Bernikének, és a díszes Hadházynak köszönheti bukását, előre borítékolva, hogy lehasaltak előttetek, a felsorolt magyarellenes idegen érdekeket, az országot naponta az egész világon taposó, az országot mindannyiszor gerincre vágó M.o. szégyenpártja, a szégyenembereik előtt. Lehet itt a potyapénzért visszaválasztatni magatokat, csak akkor ne várjatok többet a mostaninál! Főleg úgy, hogy saját párttársaitokat képesek vagytok egy nulla emberre lecserélni. Ennyi.
Kázmér Kacsa
2018. április 09. 10:29
Gratulálok magunknak a győzelemhez! Bár volt néhány olyan ügy, amivel majd foglalkozni kell. Kósa csak azért kapott 49%-ot, mert nem volt másik Fideszes jelölt. Semjén se vadászgasson háziszarvasra. Este 10-ig az a bizonyos zabszem is hatalmasnak tűnt! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!