Külföldön is hódít a Honfoglaló

2018. május 08. 09:44

Az egyik legnagyobb francia produkciós cég vásárolta meg a játék alapján készült tévéműsor jogait.

2018. május 08. 09:44

Megvette a Duna Televízió műsorán futó kvízjáték televíziós változatának jogait az egyik legnagyobb francia produkciós cég. A Honfoglaló a Duna Televízión vetített magyar fejlesztésű kvízjáték, melynek nemzetközi sikerét jelzi, hogy a gyártócég, a Show & Game szerződést írt alá egy francia produkciós céggel.

Az Adventure Line Productions (ALP) megvásárolta a Honfoglaló gyártási és terjesztési jogait Franciaországra és a francia nyelvű környező területekre (Belgium, Svájc, Andorra francia területei), illetve a francia nyelvű afrikai államokra is. A Banijay Grouphoz tartozó ALP a tervek szerint a műsort a francia közszolgálati csatornáknak fogja gyártani és azokon kívánja bemutatni.

A szerződésben érintett megállapodáson felül további tárgyalások folynak a Honfoglaló nemzetközi terjesztéséről és a formátum további országokba történő értékesítéséről is.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabor7th
2018. május 08. 11:13
Majd lehet meghívni a stúdióba muszlimokat, hogy játszanak francia honfoglalót.
alex44
2018. május 08. 10:32
Úgy tudom hogy nem csak a Honfoglalót, de a Virtuózok című műsor jogát is megvette még régebben egy külföldi tévétársaság, ezek azért örvendetes hírek.
Wazav
2018. május 08. 10:32
5 éve pénzhajhász bénaság. Előtte jó volt, utána tematikus kalózos-papagájos honfoglalás.
__Y__
2018. május 08. 10:10
Én csak a játékkal szoktam játszani, annak is van rengeteg külföldi formája, már kipróbáltam a francia,román,szerb,orosz,usa-i változatot is(ezek közül persze csak az amerikaival tudtam érdemben játszani, a többi nyelvet nem beszélem). Mondjuk ezek már elég régen voltak, annyira emlékszem, hogy amikor a románnal játszottam, pont olyan gyenge ellenfeleket kaptam, hogy simán nyertem, pedig egy szót sem értettem a kérdésekből, aztán nagy vígan a szerbeknél is ki akartam ezt próbálni, akik viszont laposra vertek engem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!