Simicska kiszáll, minden érdekeltségét Nyerges Zsoltnak adja

2018. július 04. 14:59

Simicska Lajos üzlettársának, Nyerges Zsoltnak adja át üzleti érdekeltségeit – közölte szerdán az Index.

2018. július 04. 14:59

Simicska Lajos megválik szinte minden érdemi üzleti érdekeltségétől, és ismeretlen áron eladja ezeket régi üzlettársának, Nyerges Zsoltnak – adta hírül az Index.

Az általuk forrásként használt külön közleményben az oldal szerint ez áll:

„Dr. Nyerges Zsolt megvásárolja dr. Simicska Lajos és családja saját és közös tulajdonában lévő építőipari, mezőgazdasági, média- és közterületi reklámpiaci, illetve vagyonkezelői üzleti érdekeltségeit. A kivásárlásra annak figyelembevételével kerül sor, hogy dr. Nyerges Zsolt az érintett cégek egy részében tulajdonostárs, mások irányításában pedig vezető tisztségviselőként vett részt. A szükséges versenyhivatali eljárásokat a Gazdasági Versenyhivatal eljárásrendjének megfelelően megindítjuk.”

A cikk hozzáteszi: a vételár és a szerződések részletei üzleti titok részét képezik, később sem hozzák őket nyilvánosságra.

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puceráj
2018. július 05. 07:10
https://g7.24.hu/allam/20180704/nem-nyerges-lesz-a-simicska-cegek-vegallomasa/ Megvan a válasz. Yessss
Sétagalopp
2018. július 04. 22:26
Simicska és Orbán nélkül, ma mszp-szdsz politikai váltógazdálkodás lenne jobboldali-keresztény-konzervatív erők nélkül. Ezért örökre tisztelet jár neki! Függetlenül az utóbbi idők tévedéseitől....
Paskai
2018. július 04. 22:05
Viszlát, Lájcsi,talán megúszod a börit, noha én nem síratnálak meg, ha megkapnád a megérdemelt tízest.
antioxi
2018. július 04. 21:47
Mi lesz a kálmán szolgákkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!