Társkeresőn csalt ki milliókat egy nő

2019. augusztus 06. 11:36

Fiatalabb nőnek adta ki magát az a középkorú nő, aki összesen 15 millió forintot csalt ki férfiaktól.

2019. augusztus 06. 11:36

Gyermeke ismerősének fényképét felhasználva csalt ki férfiaktól 15 millió forintot egy 51 éves nő egy internetes társkereső oldalon – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség az MTI-t kedden. A közlemény szerint a nő a társkereső oldalon keresztül négy férfitól legalább százöt alkalommal kapott kölcsön összesen több mint 15 millió forintot. A pénzt sosem fizette vissza.

A nő egyebek mellett édesanyja, bátyja, fia, lánya temetési költségeire, bérleti díjra, uzsoratartozásra, betegsége költségeire kér kölcsön. A férfiak személyes találkozásra vonatkozó kéréseit mindig visszautasította. A több éven át tartó csalássorozatban a nő férje is részt vett, aki rendelkezésre bocsátotta bankszámláját, illetve felvette a pénzt.

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség a nőt csalással és személyes adattal visszaélés vétségével vádolja, férjével szemben pedig bűnsegédként elkövetett minősített csalás a vád.

(MTI)

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2019. augusztus 07. 09:49
Nincs uj a nap alatt. Házasság-szédelgök mindig léteztek. A virtuális közeg legfeljebb szélesíti a lehetöségeket... A hiszékeny vagy nagyon hinni akaró, könnyü áldozat. Van aki nagyon sajnálatra méltó, mert az élet pályáján nem tud labdába rúgni...
Akitlosz
2019. augusztus 06. 17:41
"Fiatalabbnak adta ki magát az a középkorú nő, aki összesen 15 milliót csalt ki férfiaktól." Miért a többi talán nem fiatalabbnak adja ki magát?
Peter8811
2019. augusztus 06. 14:38
Nyugdíjra is szedhetett volna mint a Bokros Lalyos,
Kegyes urunk Karolus
2019. augusztus 06. 14:17
Ögyes, Vona sem csinálhatta volna jobban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!