Boros Bánk Levente: Gyurcsányék érdekeltek abban, hogy Bíró veszítsen

2020. október 05. 15:19

A Médinéző Központ igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes arra apellál, hogy az emberek elfelejtik azt, hogy ők mit tettek és mit képviseltek 2010 előtt.

2020. október 05. 15:19
null

Vadai Ágnes szavaira reagálva Boros Bánk Levente elmondta, nagyon beszédes volt a Gyurcsány-párt képviselőjének a felszólalása, mert jól mutatja, hogy „a Gyurcsány házaspár és pártjuk, milyen testtartást vett fel”.

Mint fogalmazott: „nem most kezdték ezt a demagógiát, amit Vadai előadott, hanem a múlt hétvégén egy online szezonnyitón, amikor Gyurcsány Ferenc és felesége is hasonló stílusban és tartalomban szólat fel”

a Médinéző Központ igazgatója elmondta azt is: 

– tette hozzá.

Boros Bánk Levente szerint csak helyezkedést látni a balliberális oldalon és annak ellenére, hogy Gyurcsányék egy közös listáról beszélnek, talán Gyurcsányék a legérdekeltebbek abban, hogy a borsodi időközi választást ne Bíró László jobbikos politikus nyerje, mert az egzisztenciális kérdés a Jobbik számára. Ha elbukik a Jobbik jelöltje, akkor olyan presztízsvereséget szenved a párt, ami Gyurcsány Ferenc malmára hajtja a vizet – jegyezte meg a Médinéző Központ igazgatója.

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. október 07. 15:50
Én arra a diplomamunkára vagyok kíváncsi, nem kicsit.
rókabácsi
2020. október 06. 17:07
FLETÓNAK AZ IS JÓ HA NYER, MEG AZIS HA NEM! Ő NEM PISKOTA! MAJD MEGLÁTJÁTOK!
Kanóc
2020. október 06. 13:18
Erős gyomros a jobboldali bulvársajtónak.
Akitlosz
2020. október 06. 03:36
"Boros Bánk Levente: Gyurcsányék érdekeltek abban, hogy Bíró veszítsen" Bezzeg Orbánék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!