Éjszaka a földúton: Veiszer Alinda még mindig fel van háborodva

2020. december 17. 13:37

„Működő államban valakinek ilyen helyzetben reagálnia kell éjjel.” 

2020. december 17. 13:37
null

Veiszer Alinda volt D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának vendége. A beszélgetés során (a videón 7:30 körül) szóba került az az eset is, amikor augusztus 20. éjjelén Veiszer egy Borsod megyei földúton ragadt, és nem mentették ki a rendvédelmi szervek, emiatt pedig a Facebookon felháborodásának adott hangot.

A műsorvezető D. Tóth Krisztának elmondja: felháborította, hogy „én egyedül, nőként, egy földút közepén magamra tudok maradni éjjel fél egykor”. DTK felveti, hogy nagyon érdekes kommunikációs tanulmány volt az, ahogyan eszkalálódott az ügy. Veiszer elmondja: a probléma ott volt, amikor elkezdtek megjelenni a trollok, akik beszóltak, hogy a nők nem tudnak vezetni, a „hülye libsi nem tud vidékre menni”. Veiszer szerint az őt kritizálók nem olvasták el Facebook-posztját.

Értem, hogy mindent az állampolgárok oldjanak meg, támogassák a hátrányos helyzetű, kisemmizett iskolákat, támogassák a médiát és a tüntetőket, de nem ez a normális! Működő államban valakinek ilyen helyzetben reagálnia kell éjjel” – vélekedik Veiszer.

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. december 18. 14:10
Földúton ragadás videón: "Vannak, akik elakadnak, de mi nem a jó út miatt költöztünk ide Telexponthu Somogy és Baranya megye határán áll két apró falu: Visnyeszéplak és Vásárosbéc, amit egy rossz minőségű földút köt össze. Csakhogy a navigációs szoftverek ezt egy jól járható útnak jelölik, és aki erre téved egy személyautóval, az könnyen beragadhat a sárba, a helyiek pedig mehetnek kihúzni őket traktorral. De a két falu mégsem szeretné, hogy megcsinálják ezt az utat." https://www.youtube.com/watch?v=TnRA0dBmWy4
Friedrich Ferdinand von Beust
2020. december 18. 10:36
Hihetetlen, hogy ez a nő a saját hülyeségéből sem tanul. #darwinatworks
harcimarci
2020. december 17. 19:04
Érdekes, egyes, csekély értelmű liberáltakat felháborítja, ha nőként kezelik őket, mert az egyenjogúság helyett lekezelő. Kivéve, ha ez éppen jól jön nekik, mert akkor éppen azt követelik, hogy velük azért bánjanak másként, mert ők nők. Na, cica, ahogyan ezt nyáron is számosan tudatták veled, sem a rendőrség, sem a tűzoltóság, sem a mentősök, sem a Katasztrófa védelmisek nem vontatnak el egy földúton éjjel sárba ragadt autót. És nem azért, mert nem segítenek egy nőn, hanem mert nem feladatuk. Sőt, a 90 gender közül akármelyik ülne a sárban, akkor sem lenne feladatuk. Nem tudom, miért sértődik ez meg, ha lehülyézik, ha mindet megtesz azért, hogy kiérdemelje a hp. címet...
annamanna
2020. december 17. 19:00
Nem ártana, ha elmerülne kicsit a múltban, és ha már zsidónak tartja magát, akkor elmélkedne azon, hogy pl a Biblia miket ír az elkényeztetett zsidó asszonyokról: 5 Móz 28,56-58 A közötted való finnyás és kedvére nevekedett asszony (a ki meg se próbálta talpát a földre bocsátani az elkényesedés és finnyásság miatt) irígy szemmel tekint az ő szeretett férjére, fiára, leányára. Az ő mássa miatt, a mely elmegy tőle és gyermekei miatt, a kiket megszül,. mert megeszi ezeket titkon, mikor mindenből kifogy, a megszállás és szorongattatás alatt, a melylyel megszorongat téged a te ellenséged a te városaidban. Hogyha meg nem tartod és nem teljesíted e törvény minden ígéjét, a melyek meg vannak írva e könyvben, hogy féljed e dicsőséges és rettenetes nevet, az Úrét, a te Istenedét És 32,9-11 Ti gondtalan asszonyok, keljetek fel, halljátok szavam, és ti elbizakodott leányzók, vegyétek füleitekbe beszédem! Kevés idő multán megháborodtok ti elbizakodottak, mert elvész a szüret, és gyümölcsszedés sem lesz. Reszkessetek, ti gondtalanok, rettenjetek meg, ti elbizakodottak,. vetkezzetek mezítelenre és övezzétek fel ágyékaitokat gyászruhával. Ézs 47,1 Szállj le és ülj a porba, Babilon szűz leánya, ülj a földre királyi szék nélkül, te a Káldeusok leánya, mert nem hívnak többé téged gyöngének és elkényeztetettnek! Jer 6,2 A szép és elkényeztetett asszonyhoz tettem hasonlóvá Sion leányát. 7 Mint a kút hidegen tartja meg a vizét, úgy tartja meg az ő gonoszságát: erőszakosság és önkény hallatszik benne, és betegség és vereség van előttem szüntelen. Borzasztó ellenszenves ez a viselkedés, és még csak nem is zavarja. Na persze ha észrevette volna, hogy csak dühít vele másokat, akkor változtatott volna a stílusán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!