Deák Dániel is csatlakozott a Megafonhoz

2021. április 01. 11:00

A politikai elemző fel akarja erősíteni a hangját az online térben.

2021. április 01. 11:00
null

Videóban számolt be arról Deák Dániel, a XXI. Század Intézet elemzője arról, hogy csatlakozott a tavaly nyáron elinduló Megafon képzéséhez.

Döntését többek között azzal indokolta, hogy a politika nagyrészt „felköltözött a Facebookra”. Deák célja az, hogy egy valós, tényekkel alátámasztott nézőpontot jelenítsen meg az álhírekkel szemben, és szerinte ebben lehet segítségére a Megafon, amely „felerősíti a hangját” az online térben.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tacsi90
2021. április 02. 12:41
remélem g.fodor már ott van a csapatban:))) nem kapsz elég pénz az adófizetőktől danikám...?
zenitaph
2021. április 02. 09:01
Nahát nyilván Deák Dani NERipari biorobot stílusa az amivel a fiatalokat a fidesz akolba lehet terelni, ez magától értetődő.
Pelso j.
2021. április 01. 15:47
Helyes, guba a gubához. Bár, nem értem, hisz a fideszesek állítólag rühellik a fb-t. Az persze lehet, hogy a stáb eleve tiltásra játszik, aztán lehet visítani hónapokig.
Fideath
2021. április 01. 13:25
" Deák célja az, hogy egy valós, tényekkel alátámasztott nézőpontot jelenítsen meg az álhírekkel szemben, és szerinte ebben lehet segítségére a Megafon, amely „felerősíti a hangját” az online térben." -------------------------- Mondja ezt a legfanatikusabb, legvéresszájúbb lakájprostituált aki a Fidesznél kötelező seggnyalási szintet is többszörösen túlteljesíti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!