Még bizonytalan, hogy lesz-e idén Sziget

2021. április 23. 14:30

A fesztivált csak akkor rendezik meg, ha arra a hagyományos formában kerülhet sor.

2021. április 23. 14:30
null

Kádár Tamás szerint biztató a nyitási terv, de még sok a bizonytalanság a Sziget idei sorsával kapcsolatban, így azt, hogy lesz-e idén Sziget, egyelőre nem tudni. Erről a Sziget ügyvezetője a HVG-nek beszélt. Minthogy a fesztivál a nemzetközi piacon mozog, fontos lenne látniuk, hogy tudnak-e majd utazni a zenekarok és közönség tagjai.

Az ügyvezető azt is elmondta, hogy – bár felmerültek olyan tervek ugyan, hogy valamilyen szűkített formában, vagy kisebb „spin off” rendezvényekkel hoznák el a Sziget-élményt – csak akkor lesz Sziget, ha a hagyományos formában – nemzetközi zenekarokkal és közönséggel, a megszokott vagy a megszokotthoz közelítő méretben – meg lehet rendezni, tehát a fenti ötletet elvetették.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2021. április 24. 12:14
Ha buli lesz, kimegyek végre és felszedem a legjobb dán cicát.
I_Isti
2021. április 23. 20:57
Végülis, ha a miniszterelnök szeretne egy korsó sört inni a teraszon, az botrány. Amikor egy csomó fiatal egymás hegyén-hátán züllik, és rongálja a saját agyát meg szennyezi a környezetet, az enberi jog, meg ilyesmi.
lististerc
2021. április 23. 17:51
Ez aztán tényleg kardinális probléma...
Lion
2021. április 23. 16:32
Nem lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!