Nagy Ferenc rockzenész, a kormánypárti celeb

2021. május 14. 14:20

A propaganda még akkor is tud aljas és manipulatív lenni, amikor kivételesen igazat mond.

2021. május 14. 14:20
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos

„Nem tudom, feltűnt-e Önöknek, hogy a kormány – egyébként helyesen – oltásra buzdító hirdetéseiben csupa olyan celeb biztat a vakcinázásra, aki valamilyen módon lojális a kormányhoz. Többen közülük ezt büszkén és nyíltan hirdetik is.

Néhányukat be fogom mutatni Önöknek. Talán a rockzenész Nagy Ferenccel kezdeném, aki a HVG-nek adott interjúban meglepő nyíltsággal be is vallotta, hogy miért támogatja a kormányt.

A propaganda még akkor is tud aljas és manipulatív lenni, amikor kivételesen igazat mond. Oltásra szükség van. De azzal, hogy csak a kormányhoz hű embereket kér fel a reklámra, két célja lehet. Egyrészt tudat alatt is azt verni az emberek fejébe, hogy az »ellenzék oltásellenes«. Másrészt, ha ezekért fizet – remélem nem, de ahogy ismerjük a rendszert, akár sokat is fizethet –, akkor megveszi ezeknek az embereknek a lojalitását is.

(A K-monitor kikérte, hogy mennyit költött az elmúlt négy hónapban hirdetésre a kormány: 28 milliárdot. Azt is megkérdezte, hogy a szereplők mennyit kaptak, erre tudomásom szerint még nem érkezett válasz.)”

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. május 15. 16:10
te kecskéket szoktál herélni vagy csak lovagolsz
Tidal_wave
2021. május 15. 12:48
Az ilyen ócska büdös libsik már az Antall kormány alatt is belekötöttek Feróba, amikor a Honvédség felkérésére koncertezett sorkatonák előtt. Feró örök, a hadházyk meg nímandok...
Akitlosz
2021. május 15. 11:17
Talán ha ez a járvány dolog nem belpolitikai hatalmi harc eszköze lenne ... Inkább tűnik politikai ügynek semmint közegészségügyinek. Több politikus nyilatkozik, mint orvos.
Jason Bourne
2021. május 15. 07:28
Ki az a Nagy Ferenc?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!