A következő Sziget 2022-ben lesz: érvényesek rá a 2020-as jegyek

2021. május 06. 12:37

Ha 2020-as Sziget jeggyel rendelkeztek és szeretnétek részesei lenni a 2022. évi fesztiválnak, semmit nem kell tennetek – adta közzé a Sziget Fesztivál a Facebookon.

2021. május 06. 12:37
null

„Kedves Szitizenek, Mindenekelőtt: nagyon hiányoztok!” – kezdődik a Sziget Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzés, melyben a közelgő fesztivállal kapcsolatos híreket tette közzé, miután a globális vírushelyzet kiszámíthatatlan terepre sodorta a tömegrendezvényeket és a teljes fesztiválipart, így hazánk legnagyobb nemzetközi popfesztiválját is. 

„Mi, a Sziget szervezői, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a TI biztonságotok érdekében az idei szezont még elengedve, 2022 nyarán fog újult erővel visszatérni a fesztivál” – közölték a szervezők. 

„Ha 2020-as Sziget jeggyel rendelkeztek és szeretnétek részesei lenni a 2022. évi fesztiválnak, semmit nem kell tennetek – 2020-ra szóló jegyetek automatikusan érvényes lesz 2022-re. Hűségeteket emellett Ajándék Kredittel is jutalmazzuk! A jegybirtokosokat érintő további részletekről pedig emailben küldtünk tájékoztatást. Tartsatok ki! Mi is kitartunk... és nemsokára újra együtt ünnepelhetünk a Szabadság Szigetén!” – írja a Sziget csapata. 

Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2021. május 15. 10:20
F off fesztivál. Remélem egyszer eltakarít benneteket valaki az országból. Miért nem irtjátok a növényzetet és az állatokat a tulajdonosok lakhelyének környékén? Biztosan megváltozna a véleménye a fesztiválról. Én csak annyit kívánok a rendezőknek és a tulajnak minden elpusztult állat és növény után, hogy olyan körülmények között pusztuljon el, mint amit ő okozott az állatnak, amelynek elvette a lakóhelyét és az élelmét. Tehát árnyék, élelem, lakhatás nélkül, kétségbeesetten keresve a fiókákat a háza helyén. Na, ez lenne az ultimativ igazság. Talán még emlékszik valaki, hogyan lett kivágva a sok magas fa a K-hídról befelé vezető út mellett. Galamb fiókákkal együtt. Szerencsétlen szülők a fa helyén keresték a fiókákat. Amióta ezt tudom csak legrosszabbat tudom kívánni annak aki ezt elrendelte. D... meg!
villogókékfog
2021. május 06. 17:40
2022-ben lesz? Az túl közeli. Elég azt 3022-ben megrendezni.
lististerc
2021. május 06. 17:14
Vigasztalhatatlan vagyok...Ezt is Orbán intézte, mint a Covidot! Meg azt is, hogy oltassam magam, ingyé - hát azért se! Leszarom,ha megbetegszenek mellettem, én kibírom, mer múltkor is délig nyomtam a bulit két adag anyaggal! Elvette a bulijainkat, már öt hete nem hánytam! Ja, és mi a f.nak kell visszamenni pár napra az iskolába. Mocsok ezazorbán, én tudom,mer a neten is megírták.Fesztiválgyilkos! (Igaz, egy tanár aszonta, hogy egy nyári bulit már februárra le kell szervezni, úgyhogy átvertek, de az csak egy buzi tanár, meg meg is rántott.Föl is jelentem,fideszdumáér a Momentumnál!)
Pelikánkutyája
2021. május 06. 15:10
"nagyon hiányoztok!”--de a pénzetekből mi élünk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!