Mit gondol Orbán a sajtószabadságról?

2021. július 07. 19:19

A kormánypártiakkal egyébként nem az a fő baj, hogy túlsúlyban vannak, hanem az hogy...

2021. július 07. 19:19
Kaltenbach Jenő

„Mit gondol Orbán a sajtòszabadságròl

Orbán elment egy ùjságárushoz és vett néhány nem kifejezetten kormánypárti, azaz valòs lapot, amit ùjságnak lehet nevezni. Mindezt azért, hogy bizonyítsa, nálunk még van sajtòszabadság.

Ebből ugye mindenkinek világos, hogy Orbán szerint csak akkor lenne baj a sajtòszabadsággal, ha az összes lap kormánypárti lenne, vagyis ameddig egy is akad, amely igazat ír, addig van sajtòszabság. A kiegyensùlyozott hírközlésről nyilván még csak nem is hallott.

Ez az akciò mintha visszafelé sült volna el, mert ezzel pont azt demonstrálta, hogy a Riporterek Határok Nélkül nemzetközi ùjságírò szervezet teljes joggal vette fel a sajtòszabadság ellenségeinek a listájára.

(Utòirat: A kormánypártiakkal egyébként nem az a fő baj, hogy tùlsùlyban vannak, hanem az hogy szemérmetlenül, folyamatosan hazudnak.)”

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. július 09. 18:27
Az 50-50 megosztás egy retrográd konzervatív csökevény, ami feltételezi, hogy mindkét fél ugyannyira jár jól mint rosszul. A kommenista felfogásba ez sosem fért bele. Ők az egészet akarják és az ember örülhet ha élve hagyják.
kovácslajos1930
2021. július 09. 01:14
Egy megyei lapban volt SMS rovat amiben lehetett Orbánt is szidni, mondták is sajtószabadság van. Megvette mészáros, azóta nincs SMS rovat. Kíváncsi vagyok itt a mandiner hozzászólásokat mikor szüntetik be
Anti Bolsevista Comité
2021. július 08. 15:45
Jenő bácsi, maga hazudik. Pont.
llnnhegyi
2021. július 08. 12:13
Könyvtár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!