Lemondott Karácsony Gergely kampányfőnöke

2021. október 08. 10:44

Gál J. Zoltán, bár nem kommentálja, de elhagyja a süllyedő hajót.

2021. október 08. 10:44
null

Lemondott Gál J. Zoltán, Karácsony Gergely előválasztási kampányfőnöke, egyben Gyurcsány Ferenc korábbi embere, miután csütörtökön feltehetően megszületett a döntés a visszalépéséről. A Telex megkereste a volt kampányfőnököt, hogy erősítse meg vagy cáfolja az információt, ám a főpolgármester stratégiai főtanácsadója csak annyit mondott:

annál többet, hogy nem kommentálja, nem tud mondani.

Tehát a kommunikációs szakember nem cáfolta azt, hogy elhagyja a süllyedő hajót.

Előzmények

Csütörtökön szivárgott ki a hír, hogy pénteken Karácsony Gergely Márki-Zay mellett bejelenti, hogy visszalép a hódmezővásárhelyi politikus javára. Információink szerint teljes hírzárlatot rendeltek el az ellenzékben. Ennek ellenére pénteken kiszivárgott egy belsős poszt, amelyben Karácsony a bukását magyarázza.

Nyitókép: mandiner

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. október 08. 20:21
Ha Karácsony hivatalosan bejelentette, hogy befejezte a kampányt, akkor mi a fenéről mondott le Gál J. ????? Abban a pillanatban megszűnt létezni a kampányfőnöki státusza. )))
matykox
2021. október 08. 16:33
Szép kövér patkány lép le a rozoga bárkáról. Na de így szokott ez lenni.
critical man
2021. október 08. 14:47
Ki fogja írni a Facebook postokat ezután a szellemi fogyatékos számára? Komoly kérdés ez.
critical man
2021. október 08. 14:46
Alig érettségivel állást keres?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!