Breitbart: Magyarország szerint az EU-nak el kell fogadnia a keresztény kultúrát

2022. július 22. 09:21

A lap utal arra, hogy a magyar törvényhozók 130:50 arányban adtak felhatalmazást a kormány számára, hogy kényszerítse az uniót, adja vissza a hatalmat a tagállamoknak.

2022. július 22. 09:21
null

Magyarország szerint az Európai Uniónak el kell fogadnia a keresztény gyökereket és kultúrát, valamint át kell dolgoznia az unió zsákutcájának számító Európai Parlamentet – írja a Breitbart. A magyar törvényhozók 130:50 arányban adtak felhatalmazást a magyar kormány számára, hogy éljen az uniós szintű reformok elindításával, valamint, hogy kényszerítse az uniót, hogy adja vissza a hatalmat a tagállamoknak, ideológiailag pedig semleges álláspontot foglaljon el működésében, mivel az unió jelenleg kétségbeesetten igyekszik tovább erősíteni az „EU-birodalom” irányába mutató föderalizációt.

Az amerikai lap által hivatkozott Magyar Nemzet szerint a reform szükségességét támasztja alá, hogy a jelenlegi keretrendszer nem alkalmas az ukrajnai háború következményeinek, valamint az Oroszország elleni szankciók bevezetése miatti válság és bizonytalanság kezelésére. Ennek megoldását a magyar kormány az egyes nemzetállamok tisztviselői által kiválasztott nemzeti képviselőkből álló EU Parlamentben látja.

(Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor magyar, Sanna Marin finn /b2/, Andrej Plenkovic horvát miniszterelnök /b/, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke /b3/ és Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke /j/ az EU kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának második napján 2022. június 24-én.MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. augusztus 17. 14:45
Európa megújításra szorul. ViszontEurópát csak úgy lehet megújítani, ahol a lipsik akarják, minden egyéb kísérlet szerintük csak a szétverést szolgálja.
Hazafi Teddymackó
2022. július 23. 07:45
Európa soha nem volt keresztény. "Csak" az államvalláson keresztül a jogrend és az erkölcs kapott egy értékrendet, ami 1700 éve Európát azon az úton tartotta, hogy emberként lehessen itt élni. Tehát ha ezt hatástalanítanák, olyan lenne Európa erkölcsileg és jogilag mint a harmadik világ. Ja amúgy a bevándorlás által elveszti Európa ezt a jó "keresztény" értékrendet. a kereszténységet pedig mindenkinek csak ajánlani tudom, feltéve, ha nem az állam írja elő, hanem ha személyes döntésen és szemléletváltáson alapul.
nempolitizálok
2022. július 22. 12:48
Ez mentené meg az EU-t, nem a libsik bénázása, amiről a figyelmet az idióta ideológiájukkal próbálják elterelni.
Kanmacska
2022. július 22. 12:44
Már csak 399.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!