Bonyolódnak a szálak: új fordulat Herczeg Zoltán ügyében

2022. november 07. 18:21

Többek között új letartóztatást rendelt el a Fővárosi Főügyészség.

2022. november 07. 18:21
null

Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, az ismert divattervezőt még október végén vették őrizetbe, kábítószerkereskedelemmel gyanúsítják. A legfrissebb információk szerint új gyanúsított letartóztatását rendelte el a Fővárosi Főügyészség Herczeg Zoltán ügyében – írta meg a Ripost.

A divattervező mellett egy másik embert is elfogtak október végén, ám őt azóta szabadlábra helyezték. A Ripost szerint most

az ügy másik gyanúsítottjának a letartóztatását is elrendelték.

Herczeg közben fellebbezett a letartóztatás ellen, de az elsőfokú bíróság azt elutasította, a másodfokú bíróság pedig helybenhagyta a döntést, így a divattervező továbbra is letartóztatásban marad.

Kapcsolódó

A drogügyekkel gyanúsított divattervező, aki szégyelli, hogy magyar - Herczeg Zoltán portréja

A hírek szerint le van sújtva a történtek miatt a kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt pár napja őrizetbe vett, majd letartóztatásba helyezett Herczeg Zoltán divattervező, de mivel volt kollégista, nem meglepőek számára a börtönkörülmények. Herczeg - aki kihallgatásán a drogfogyasztást elismerte, de a terjesztést nem - ismerőse szerint folyamatosan azon rágódik, miért történt ez vele.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. november 08. 17:43
Pedig te voltál a moschlék arca..
csjanos
2022. november 08. 09:42
....a drogos "énekel".....hiányzik a drog..nem bírja a bezártságot...pfuj
Kristály
2022. november 07. 23:35
Milyen divat cuccot visel???? Guccit?? A csikosat vagy a szakadtat????
bela barva
2022. november 07. 21:46
Nem kell kapkodni, 15-20 év vizsgálati fogság kijár ennek is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!