Agrárminiszter: El a kezekkel a gazdák földjétől! Soha többé földadót! (VIDEÓ)

2023. február 03. 17:31

Nagy István is aláírta a földadó ellen indított online petíciót.

2023. február 03. 17:31
null

Az agrártárca vezetője közösségi oldalán számlt be arról, hogy aláírta a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának a Hódmezővásárhelyen bevezetett földadó ellen indított online petícióját.

Nagy István a videóban elmondta, a kormány és az Agrárminisztérium ahogy eddig, a jövőben is a gazdálkodók mellett áll, és elítéli a helyi földadók bevezetésének minden formáját.

veszélyeztetve ezzel a magyar gazdák, a magyar agrárium érdekeit” – fogalmazott a miniszter.

„Ne hozzuk hátrányba a gazdákat!”

Nagy hangsúlyozta, hogy „felelőtlennek tartja a földadó bevezetését, hiszen az elmúlt két évben példa nélküli volt a mezőgazdaságra rakódó nehézségek súlya. A koronavírus-járvány, a történelmi léptékű aszály és az elhibázott brüsszeli szankciók miatt jelentős termelési költségemelkedés így is hatalmas terhet rótt és ró a gazdálkodókra.”

A tárcavezető hozzátette, hogy

csak Csongrád-Csanád vármegyében, ahol a baloldali városvezetés bevezette a földadót, mintegy 100 ezer hektárra jelentettek aszálykárt.

 Nagy István felhívta arra is a figyelmet, hogy „rendkívül fontos, hogy az agrárágazatba befektessünk, értéket teremtsünk és ne hozzuk hátrányba a gazdákat az olyan elhibázott intézkedésekkel, mint a földadó bevezetése.”

A vonatkozó videót alább tekintheik meg:

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

***

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 14. 12:51
Érdekelne melyik sameszod az, amelyik vétótlanul asszisztált a rovarzabálásos szarságodhoz nagy. Gondolom ugyan az a túlfizetett antimagyar hoholfasszopó, amelyik a korlátlan, vámmentes ukrán gabonaimportot is megszavazta és szétqrta az eu gabonapiacát, no meg a magyarokat. Vagy az a nébihes szemét állat, amelyik baszott ellenőrizni a hazámba beömlő 3,5 millió tonna ukrán gmo mocskot. Nagyon kussoltok a neres tolvajokkal patkány nagy! Jobb lenne, ha az anyátokat basznátok szájba két rovarmenütök és fuzáriumos ukrán gabonából gyártott kenyeretek között patkány nagy, hogy rohadjatok meg!
Lajoss
2023. február 04. 10:33
Hogyne,Lázár János a gazda..tolvajok vagytok,mindannyian!
Matocska
2023. február 03. 19:57
El a kezekkel a házamtól! Soha többé telekadót!
Vata Aripeit
2023. február 03. 19:22
Gumicsont, mint a légiutasadó. Ha a kormány nem akarja akkor nem lesz. És nem akarja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!