Tömegeket várnak a Kossuth térre vasárnap

2023. április 24. 07:17

„Legyen ez egy békemenet, legyünk rettenetesen sokan” – így fogalmazott Bayer Zsolt a Sajtóklub című műsorban.

2023. április 24. 07:17
null

Ezreket várnak a pápalátogatás napjára. Bayer Zsolt újságíró a Hír TV politikai vitaműsorában, a Sajtóklubban úgy fogalmazott: „arra szeretném kérni a nézőinket, de talán inkább fogalmazzunk úgy, hogy a Békemenet résztvevőit, hogy április 30-án délelőtt jöjjenek el a Kossuth térre, Ferenc pápa szentmiséjére.

– húzta alá Bayer. Majd azzal folytatta, hogy „higgyék el, hogy ez nemcsak lelkileg lesz fontos, hanem ennek politikai üzenete is lenne”.

A műsor házigazdája itt kitért arra is, hogy egyre többen keresték meg a szervezőket, hoy mikor tartanak Békemenetet, mert „elviselhetetlen, ami történik velünk szemben, akár a szeretve tisztelt szövetségeseinket vagy az ellenzéket nézve” – hangzott el.

A felhívás a műsor legelején hangzott el. Az alábbi videóban visszanézhető:

Nyitókép: MTI / Sóki Tamás

***

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falióra tábornok
2023. április 24. 10:35
"A pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember." bayer zsolt https://kereszteny.mandiner.hu/cikk/20160802_bayer_zsolt_a_papa_esze
files32
2023. április 24. 10:12
Lehozta már valamelyik fidesz szennylap, hogy a pápa konkrétan a birkamenetre jön.
Bokros Birka
2023. április 24. 09:20
Bevándorló párti a liberálisok által rángatott bohóc volt. Szép csendben rájött kiket engedett be Európába. Saját egyházának lerombolóit, keresztény hitének gyilkosait.
kunfia
2023. április 24. 09:04
Zsolti, kimész egy demens idióta összeröffenésére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!