Elköszönt s elrepült Ferenc pápa

2023. április 30. 18:20

A Szentatya kezet fogott valamennyi egyházi méltósággal, valamint a köztársasági elnökkel is, majd elbúcsúzott a repülőgépről visszaintegetve.

2023. április 30. 18:20
null

Elrepült a Szentatya, úton van már Rómába, ezzel véget ért a péntek óta tartó magyarországi látogatása.

A Flightradar szerint 19:23-kor landol majd Rómában Ferenc pápa.

A gép felszállása előtt a repülőgéphez érkező Ferenc pápát Novák Katalin köztársasági elnök köszöntötte, majd Semjén Zsolttól kapott egy szál fehér rózsát. Ezek után az egyházfő kezet fogott valamennyi egyházi méltósággal, illetve a köztársasági elnökkel is, akivel váltottak néhány mondatot is. A Szentatya végül a repülőgépről visszaintegetve búcsúzott el hazánktól.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. május 01. 10:30
Elment a pápa. Sok hasznos tanácsot osztott meg velünk, megtudtuk, hogy Karácsony Gergely a legalkalmasabb a hídépítésre, átvitt értelemben is: a politikai bal és jobb oldal között. Vagy ez a hídépítés csak egy ócska közhely, és hát nem éppen az erre legalkalmasabb embernek mondta? Lehet, hogy Kiss Ádámnak van részben igaza? Az öreg pápától csodát vártak a hívei, de csak egy tolókocsis öregember jött közhelyeket puffogtatni?
Igazszó
2023. április 30. 21:15
Luciferit ellenpápává kreálta az a zsidó háttérhatalom, ami Benedeket, a pápát, fogságba vetette és elnémította. Pont olyan hiteltelen, aljas mocsok, mint a nagyváradi rabbi bíborosi köpönyegbe bújt unokája. Remélem hamarosan a pokolra jut mind a kettő.
Piliscsabai
2023. április 30. 19:46
Egy röhej, amit Ferihegyen csináltak három repülőt a Velencei - tó környékén kőröztettek, négyet a Jászság felett, egyet pedig Szolnok körül. Hányan késve érkeztek haza Hajdú TEK főnök miatt, erről nincs híradás. Rómában semmi nyoma nem volt hogy leszáll a pápa gépe a három kifutóról sorban fel-leszálltak a gépek: IBE32MT helyi idő 19:15 Iberian Airline TVF4580 helyi idő 19:20 Transavia Franciaország CES787 helyi idő 19:24 China Eastern Airlines ITY4001 helyi idő 19:28 Italia Trasporto Aereo S.p.A. Ez volt a Pápa gépe Semmi légtérzár, lezárás, polgári repülés korlátozása ! ! ! Csak nálunk packázhat a hatóság !
Putz Károly
2023. április 30. 19:34
A Szentatya megérkezett 19:29-kor! Istennek hála! Legyen áldott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!