„Igenis vannak férfi és női szerepek. Ja, hogy ez ma nem píszí? Vállalom!” – ismét megszólalt Nacsa Olivér

2023. április 02. 15:00

A humorista korábban úgy fogalmazott, „a humor nem egy női műfaj”.

2023. április 02. 15:00
null

A Mandiner korábban írt róla, hogy Nacsa Olivér humorista a Karc FM Bezzeg című műsorában pályatársairól is beszélt. Többek között Pottyondi Edináról, aki kapcsán megjegyezte, „a humor nem egy női műfaj”. Majd hozzátette, hogy azt sem tartja szerencsésnek, hogy „a poént trágársággal helyettesítik”.

Szombat este Instagram-oldalán posztolt ismét a humorista, miután a sajtó felkapta fenti mondatait. 

Igenis vannak férfi és női szerepek, valamint szakmák. Ja, hogy ez ma nem píszí? Vállalom!”

– írta Nacsa. A sztorijában feleségéről mellékelt egy fotót, amihez ezt írta:

„A nagybetűs Nő! A szerelmem, a társam, a támaszom, mindennek az értelme! Aki tudja, hogy nálam jobban senki nem tiszteli és szereti a nőket, aki nem ért félre szándékosan, aki nem akarja hergelni az embereket, mert pontosan tudja, hogy mennyire tisztelem, szeretem, felemelem. Akivel békében és a legnagyobb boldogságban élünk! Mert mindenki ilyen nőről álmodik. Több mondanivalóm nincs.”

 

Nyitókép: MTVA / Zih Zsolt

***

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
síróbohóc
2023. április 02. 22:31
Nocsak, mi ez az indulat? A múltkori origós transzcsöcsös fiaskó óta rácsúsztatok a crossdresserekre, vagy miért fontos hogy Olivér mit mondott a szájával ?
DeGar
2023. április 02. 19:20
Egyetértek nőként Nacsával.Jobban örülök a férfi gázszerelőnek, és klasszikus zenét sokáig művelve is sokkal jobban kedvelem azokat a koncerteket, amelyeket férfi karmester vezényel.Úgy gondolom, hogy van, amikor élethelyzet, betegség stb miatt érthetően borulnak a szerepek, és magam is úgy gondolom, hogy nem nehezedhet csak az egyik félre a háztartás, és egyebek, de azért helyesebbnek gondolom, ha picit megkülönböztetjük magunkat, hiszen ettől IS vagyunk egymás számára vonzóak.
letsgobrandon
2023. április 02. 17:39
Ha nem lennének férfi és női szerepek akkor a Transzbeteg állatok nem tudnának mit majmolni
LancelotDuLac
2023. április 02. 17:37
"Igenis vannak férfi és női szerepek. Ja, hogy ez ma nem píszí? " xDDDDDDDD hiszi a píszí!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!