„Karácsony Gergely rácáfolt a »gyengébbik nem« sztereotípiára” – így reagáltak a főpolgármester bringázására

2023. május 14. 12:01

MOL Bubira pattant Budapest főpolgármestere.

2023. május 14. 12:01
null

Karácsony Gergely Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amint a Tour de Hongrie budapesti szakasza előtt néhány lelkes résztvevő kíséretében egy MOL Bubi nyergében teker át a Lánchídon. Deák Dániel észrevette, hogy az egyik képen Karácsony felesége mellett halad.

– fogalmazott az elemző.

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. május 20. 11:59
Amikor az ellenségeinkkel való találkozásán Karácsonynak a zavart barátságosságtól szétfolyó bárgyú vigyorgását látom, arra gondolok, hogy ez a fickó akkor is magánkívül lenne a gyönyörtöl és szélesen vigyorogna, ha a Nato Budapestet bombázná.
Palatin
2023. május 20. 11:57
Karácsonyból, ebböl a "tisztakezü" (bruhahaha...), tesze-fosza Mekk Elekböl mára már egy jól kifejlett, telivér, korrupt, gonosz gyurcsányista lett. Radnóti ma ezt írná róla: Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Álmodban előtted térdel, kegyeidért esengve árva néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Scio
2023. május 14. 22:30
gelgő a legdrágább testrészét védi, ami egyben munkaeszköze is....ha megsérülne a buksikája, akkor nem tudná ilyen jól vezetni az ország fővárosát, és akkor nem 42, hanem 142 tanácsadó sem lenne neki elég...
Saksafar
2023. május 14. 17:37
Bubira pattant és kurva erős képek készültek. Na ki a fasza gyerek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!