Riportereket faggatna vissza Ceglédi Zoltán

2023. június 23. 08:25

A politikai elemző az utcán kérdezné meg azt, aki kérdez.

2023. június 23. 08:25
null

„Van ez a közkedvelt műfaj, hogy

és az arról leszállóknak tesz fel jellemzően közéleti vagy »tudományos« kérdéseket, majd ennek videóját megvágja jó butára, így borzongatva a körüllakó nagyérdeműt” – kezdi a posztját Ceglédi Zoltán publicista.

A műfajt továbbgondolva aztán a következő javaslatot teszi: „Na, én viszont arra terveznők pályázatot benyújtani az OSI-hoz, hogy ebben is legyen esélyegyenlőségi érzékenyítés, tehát

és amikor megérkeznek az említettek utcaemberézni, akkor emezek is odapattannak kamerával, mikrofonnal, hogy szevasz, bajuszmatyi, mi is feltehetünk neked pár vizsgakérdést?”

Hogy miről kérdezné a kérdezőt Ceglédi? „A szerkesztőségedről, a választási rendszerről, a címlapotokon azokról a címekről, némely alkalmazottról…Izgi lenne szerintem” – vázolja .

Nyitókép: Ceglédi Zoltán Facebook-oldala

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2023. június 23. 12:54
Ez az "utcaembere" műfaj roppant korrekt. Ha az ATV- fut, akkor mindenki éhezik, szenved ebben a szörnyű rendszerben. A királyi csatornákon ellenben a jóllakott napközisek ömlengenek a kormány remek intézkedéseiről....
Almassy
2023. június 23. 12:00
A tények nem érdeklik az említett kérdezőket és az olvasóikat sem...
röviden
2023. június 23. 10:59
Mi a baj a visszafaggattal?
gacsat
2023. június 23. 10:40
hát megvolt. A telexes mitugrálszt lerohanással kikérdezték valami tüntetésen. Nem tetszett neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!