Nagy Alekosz miatt kapott szaktanárit egy diák – a celeb egészen Pintér Sándorig vinné az ügyet

2023. június 04. 08:00

Alekosz úgy véli, a tanárok a nagy politizálás közepette elfeledkeztek a hivatásuk lényegéről.

2023. június 04. 08:00
null

Nagy Alekosz arról számolt be egy bejegyzésében, hogy egy hetedik osztályos diák miatta kapott szaktanári figyelmeztetést. 

„Mostanában sok baj van a tanárokkal. Mint hogyha a nagy politizálás közepette megfeledkeztek volna hivatásuk lényegéről. Mindenkiben az ellenséget vélik fölfedezni. Mindenhol fideszeseket látnak” – kezdte a bejegyzését Nagy Alekosz.

A celeb a diák védelmére kelt, aki mindössze viccesen állt az egyik dolgozatához.

„Tudomásomra jutott, hogy a napokban szaktanári figyelmeztetésben részesítettek egy tanulót, mert a földrajz témazáró dolgozata 7. megoldásához a következőket írta – Nagy Alekosz koronaherceg, testépítő, BRFK által megfigyelt, lehallgatott személy, a Karinthy-gyűrű várományosa” – írja.

Alekosz szerint a fiatal pusztán tényeket állapított meg, ezért kéri a diák rehabilitálását.

***

Nyitókép: Nagy Alekosz Facebook-oldala

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asiati
2023. június 05. 11:44
Megérdemelte a kölök ,legfőképp azért, mert egy ilyen tanulatlan tahó parasztot egy lapon említett Karinthyval. Sajnos ezért tartunk itt, egy sehonnani celeb példa az ifjúságnak. Szégyen.
Lajoss
2023. június 04. 19:47
Az Alekosz egy tahó.
wasserwoman
2023. június 04. 16:29
a gyerek csak hülyéskedett,de az Alekosz hülye
Regisztráló szeméy
2023. június 04. 16:08
"""'Olyan szép, mint egy esernyő és egy varrógép találkozása a boncoló asztalon""" (Georges Sadoul) Máskülönben pedig: "Hallottam hírét, festjük is magunkat, no bizony! Isten megáldott egy arczczal, csináltok másikat; lebegtek, tipegtek, selypegtek; Isten teremtéseinek gúnyneveket adtok, s kaczérságból tudatlannak mutatkoztok. Eredj! jól laktam már vele; az őrített meg." ( William Shakespeare : Hamlet; I.szín)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!