Orbán Balázs: Egyértelműen külföldi beavatkozás történt a magyar választásokba!

2023. június 27. 20:07

A miniszterelnök politikai igazgatója arról írt, hogy újabb részletek derültek ki Magyarország legnagyobb külföldi finanszírozási botrányáról.

2023. június 27. 20:07
null

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója arról számolt be Twitter-oldalán, hogy újabb részletek derültek ki Magyarország legnagyobb külföldi finanszírozási botrányáról.

Majd az About Hungary blog cikkét idézve arról írt, hogy Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és Karácsony Gergely

Orbán Balázs a bejegyzését azzal zárta: „ne kerteljünk: egyértelműen külföldi beavatkozás történt a magyar választásokba”

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheik meg:

***

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. június 28. 14:26
a baloldal barmit megtehet mert senki nem bunteti oket !
Jason Bourne
2023. június 28. 13:04
Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és Karácsony Gergely „törvénytelenül fogadott el több millió dollárt külföldi forrásokból a választási kampányukhoz”. Engem az érdekelne, hogy áll a nyomozás? Volt egyáltalán feljelentés? Vagy az egész csak arra jó, hogy erről szóljon a közbeszéd? Ha történt törvénysértés, akkor történjen már végre felelősségre vonás.
foldizs
2023. június 28. 10:50
És magyar beavatkozás történt a francia és olasz választásokba is.
WDPH
2023. június 28. 08:08
Most, így, hogy visszagondolok, szívem szerint én is a fideszre szerettem volna szavazni. De annyira jól jött abban az időben a zsák krumpli, amit MZP küldött...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!