Biciklin tekertek át a Lánchidon a Rammstein tagjai

2023. július 14. 18:18

A lángcsóvákat megtartották a koncertre, de azért lőttek pár képet.

2023. július 14. 18:18

Till Lindemann és kicsiny, ám annál híresebb kompániája kerékpáron szántotta fel a Lánchíd – immáron autómentes – betonját.

A keddi és szerdai koncertek között elugrottak a történelmi hídra fotózkodni és tekerni egy jót. A Rammstein dobosa, Christoph Schneider egy fotót osztott meg a trió tekeréséről, míg Till Lindemann egy éjszakai portrét tett fel.

Nyitókép: Instagram

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hatosagiarastyukpetesejt
2023. július 15. 21:20
A Lánchidon? Nem inkább a Lánchídon?
B_kanya
2023. július 15. 19:42
"Syr Wullam 2023. július 14. 18:26 Kevés. Valamelyik híres néger fel is mászott a Lánchíd tetejére. :-)" Ja. Mondjuk Will Smith azért lett híres, mert egész jó színész, nem azért, mert kvótanigger.
B_kanya
2023. július 15. 19:40
"lendvaiildiko 2023. július 15. 16:30 Ezt olvastam a 24.hu oldalán: A Tagesspiegel információi szerint a berlini ügyészségen nyomozás indult a Rammstein frontembere ellen. Till Lindemannal kapcsolatban az elmúlt napokban sorra jelentek meg a szexuális visszaélésekről szóló hírek. " Hja, mikor azok a grupiek jelentik fel, akik amúgy verekedtek a hátsó ajtón bejutásért...
lendvaiildiko
2023. július 15. 16:30
Ezt olvastam a 24.hu oldalán: A Tagesspiegel információi szerint a berlini ügyészségen nyomozás indult a Rammstein frontembere ellen. Till Lindemannal kapcsolatban az elmúlt napokban sorra jelentek meg a szexuális visszaélésekről szóló hírek. A lap szerint az eljárásról Felor Badenberg, a német főváros igazságügyi szenátora zárt ülésen tájékoztatta az igazságügyi bizottság tagjait a képviselőházban. A bejelentés során kiderült, hogy Lindemann ellen több bűncselekmény miatt is folyamatban van büntetőeljárás. Itt meg csak úgy bicikliznek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!