Folyton az ellenzéket szidni ugyanaz a szint, mint Orbán stílusát vagy gatyáját, a legócskább politikai bulvár

2023. július 09. 12:50

Az ellenzék nem szar, hanem de facto nincs.

2023. július 09. 12:50
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Folyton az ellenzéket szidni ugyanaz a szint, mint Orbán stílusát vagy gatyáját, vagy Németh Szilárd főztjét: a legócskább politikai bulvár. 

Mellébeszélés, szemfényvesztés, gumicsont, harmadosztályú focidrukkerség, brazil szappanopera, sőt Szomszédok és A mi kis falunk. Az ellenzék nem szar, hanem de facto nincs. 

A parlamenti ellenzék a ner szerves és nélkülözhetetlen eleme. (Legalábbis egyelőre.) Aki egyfolytában az ellenzékkel van ma elfoglalva, az nem politizál, hanem szotyikat köpködve egy megbundázott meccsen ordibál, vagy csöpögős lojalitásból, vagy mert ez a munkája.”

***

A nyitóképet Farkas Attila Márton bocsátotta rendelkezésünkre; készítette: Chris Allan Tod

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. július 31. 19:58
Találós kérdés azoknak akik még mindig összemossák a szabadkőműves páholyokat a kommunistákkal? Mikor nyitották meg Magyarországon a Kádár János belügyminiszteri rendeletével megszüntetett négy nagypáholyt? NOS? 1989.október.23-án!!!
ProletarFC
2023. július 31. 19:51
A honi politika elérte ezt a nívót, így abszolút megértem a hiperbuddhista elrettentő keserűségét. A propaganda manapság nem a kevesekhez szól, nem az outsiderekhez, nem a tudálékosoknak, nem az okoskodóknak, nem a büfé szakon diplomázott potenciális bölcsészforradalmároknak, és a hitvány értelmiségnek, és nem a zsenikhez, hanem a gyűlölködésre hajlamos rétegeket kell befolyásolni, mert rajtuk keresztül az ő manipulálásukkal lehet megfélemlíteni azon rétegeket akiknek kurvára nem tetszik ez a rendszer, ezáltal a nemzetközi és a kreált magyar nagytőke és burzsujázia és az illuminátus és szabadkőműves páholyok, a globalista gyíkemberek gondtalansága és komfortérzete miatt kell elnyomni minden forradalmit, minden szociális védőhálót szétverni ami Kádár alatt még működött, ez egy tipikus jenki hozzáállás,
ProletarFC
2023. július 31. 19:51
hiszen ha jól emlékszel Arbenz guatemalai elnököt azért akarták ezek megpuccsolni, mert földet osztott a szegényeknek is, és kitalálták ezek a nagyokosok a fehér házban hogy komcsi, egy olyan országban ahol állandó a komcsizás és a hörgés 1919 és Kádár János ellen, csak annyit lehet mondani, hogy senkit ne tévesszen meg az amerika-ellenesség a retorikában, itt bizony a jenkik befolyása mérhetetlenül nagy, különben nem menne itt is ez a büdösszájú komcsizás. Tőke és fasizmus jegyesek, meg a nivótlanság és a gyűlölet politikája is.
Fabatka73
2023. július 10. 08:38
Véletlenek pedig nincsenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!