Czutor Zoltán kiakadt a tűzijátékot ellenzőkre

2023. augusztus 22. 18:42

„Összeborulva örültünk, hogy magyarok lehetünk ” – fogalmazott az énekes.

2023. augusztus 22. 18:42
Czutor Zolt·n

Van egy szép hagyományunk: megünnepeljük egyszer egy évben a magyarságunkat, a nemzetünk születését. Nehogy már ne lehessen ezt egy előre bejelentett, 25 perces tűzijátékkal megünnepelni?” – tette fel a kérdést a Belmondo énekese a Borsnak

A probléma abból fakadhat, hogy a tűzijáték nagyon hangos, akárcsak a petárda, és az egyéb hasonló szórakoztató eszközök. Abban az esetben, ha egy eb hajlamos a hangos zajoktól félni, 

a felelősség a gazdié, hogy tud-e vigyázni a kutyája nyugalmára arra a 25 percre, míg a magyar nép az összetartozását ünnepli” 

– fogalmazott az énekes. 

„Persze most is voltak, akik egymásnak estek különböző platformokon, de kérdem én:

 tényleg nem lehet vidámnak lenni 25 percig ebben az elcsigázott világban? 

Mi a családdal kimentünk a rakpartra, onnan néztük az eseményt, és összeborulva örültünk, hogy magyarok lehetünk. Néha ez is kell, sőt, nagyon fontos” – folytatja gondolatait a hétvégi ünnepségről. 

Tavaly a kutyás közösséggel került összetűzésbe. A zenész bejegyzése ugyan nem a tűzijáték, hanem a szilveszteri petárdások és a napokig tartó, idegtépő hangzavar miatt született meg, mégis botrány lett körülötte. Azonban úgy látja, a mostani és a korábbi eset között jelentős különbség van. „Ott a kutyások tényleg erőszakosan léptek fel, ami csakis erőszakot szülhet. Pedig Isten látja lelkem, ku***ra utálom a petárdázást én is” – mondta a portálnak.

 

Megértem, hogy félnek a kutyák, de értük a gazdáik a felelősek. Nem lehetünk mindig mindenkire tekintettel!”

 

– tette hozzá a zenész. 

Nyitókép: MTI/Nyikos Péter

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Letmeread
2023. augusztus 23. 06:42
Who is PC? PC is dead baby, dead.
zavulon
2023. augusztus 22. 22:26
zavulon likes this
baronet
2023. augusztus 22. 21:21
Akkor te már fideszcsicska vagy. Kiutálnak a belpesti cimbik. Annyi a karrierednek.
nyugalom
2023. augusztus 22. 19:13
Egy belpesti libsi banda utalkozik, mi magyarok meg orulunk es boldogan unnepeltunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!