Elválnak Tóth Gabi és Krausz Gábor útjai

2023. augusztus 09. 16:19

Kislányuk nevelését továbbra is közösen tervezik.

2023. augusztus 09. 16:19
null

Krausz Gábor sztárséf a közösségi oldalán tudatta, hogy hat évvel a megismerkedésük után külön utakon folytatják feleségével Tóth Gabi énekesnővel. A pár hat évvel ezelőtt  Valentin-napon találkozott – írta a Bors. A pár a magánéletét igyekezett nem a nyilvánosság előtt élni. 

Ezt is ajánljuk a témában

Matyóblúz tetkóval? – Tóth Gabi hazatalált

Ez a közeg befogadott, kiállt értem, és nem ítélkezik – mondja a hitben otthonra lelő énekesnő, az 52. Nemzetközi eucharisztikus kongresszus önkéntes hírnöke. Interjúnk útkeresésről és értékekről.

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért – írta Krausz Gábor. Aki úgy folytatta, „időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. szeptember 03. 01:30
Fiatal fasz , jó fasz! Te meg star chef 😂😂 öreg vagy! Oszt ennyi… nem kell itt ragozni semmit!😜
fideszaking
2023. augusztus 17. 06:14
A keresztény életszemléletben ez bűn. 🤣🤣🤣🤣 Szent Gabriella, most mi van??? Légy jó KERESZTÉY!!!
fideszaking
2023. augusztus 14. 04:27
A konzervatív, keresztény, magyar életstílus ellen levő cselekedet. Házasságtörés. Ahogy Novák Katalin is mondta, fel kell jelenteni! Hajrá magyarország! Menjenek a feljelentő telefonok. Novák Katalin MONDTA!!! NOVÁK KATALIN MONDTA!!! 🤣🤣🤣🤣🇭🇺🇭🇺🇭🇺👍👍
o1geci-2
2023. augusztus 11. 11:34
,,Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire!" jesszusom de álszent. gusztustalan
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!