„Én a fény és a szeretet pártján állok” – szürreális filmecskével jelentkezett Jakab Péter (VIDEÓ)

2023. augusztus 07. 09:29

„Vesszen a sötétség, győzzön a fény! Győzzön a nép!” – hangoztatja a korábbi Jobbik-elnök.

2023. augusztus 07. 09:29

„Fény és sötétség. Szeretet és gyűlölet. Összefogás és széthúzás. Állandó harcban állnak egymással” – ezzel a gondolattal kezdi legújabb TikTok-videóját Jakab Péter.

Én a fény, a szeretet, az összefogás pártján állok. A nép pártján”

– hangsúlyozza, majd hozzáteszi, nincs egyedül. „Vesszen a sötétség, győzzön a fény! Győzzön a nép!” – zárja szürreális videóját a korábbi Jobbik-elnök.

Kép forrása: Facebook

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jagdpancer
2023. augusztus 08. 13:43
Te már a politikai pöcegödör lealján vagy! Ott úszkálsz a szardarabokkal.A volt "szdsz"-el vállvetve.
Sulammit
2023. augusztus 07. 22:17
Peti bohóc, napszúrást kaptál? Olyan sötét lelkülettel, mint amilyen neked van, hogy mersz egyáltalán szeretetről beszélni? Ehhez a nagy szeretethez, ami neked van te képmutató, bizonyára lenne sőt volt is az elhagyott, cserbenhagyott, becsapott feleségednek és a három kisfiadnak is, egy-két keresetlen szava, mamuszpeti.
Egyszeriember
2023. augusztus 07. 22:01
A fény és a sötétség folyton váltja egymást, nem létezhet egyik a másik nélkül. Ez csak akkor harc, ha azzá teszed. A szeretet viszont nem harcol senki és semmi ellen, kedves barátom. Próbáld ki, gyakorold, majd meglátod, hogy nincs benne harc.
Majdmegmondom
2023. augusztus 07. 21:03
Állhatsz te a napban is, akkor is hülye maradsz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!