Két férfi összeverekedett Budapesten, a TEK is kivonult (Videó)

2023. augusztus 18. 21:32

A Terrorelhárítási Központ emberei létrákon másztak be az újlipótvárosi lakásba.

2023. augusztus 18. 21:32

Egy újlipótvárosi férfi hívta ki a rendőröket, miután összeveszett a szomszédjával, aki megütötte őt. Mire azonban a rendőrök kiérkeztek a Visegrádi utcában található lakáshoz, nem tudtak bejutni, mert a támadó magára zárta az ajtót. Végül a TEK golyóálló mellényesei létrákra mászva az ablakon keresztül bejutottak a lakásba, és kihozták a férfit – számolt be az RTL, és egy videót is közzétett az esetről.

Nyitókép: képernyőkép

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. augusztus 19. 11:52
Zohannal. De annak semmi értelme.
masikhozzaszolo
2023. augusztus 19. 11:39
Jelen esetben ajtónyit, gránát bedob. Utána előállítom a maradékot. Ne szórakozz Johannal!
masikhozzaszolo
2023. augusztus 19. 11:38
TEK Kell, nem kell. Hát, ha egy intézkedő rendőr elveszi a hadonásztól a kést, a hadonász meg visszaveszi és halálra szurkál, akkor igenis kell TEK. Vagy a másik eshetőség egy szomszédveszekedésnél, figyelmeztető fejlövés, utána kérdés: Igazolja magát!
gyzoltan-2
2023. augusztus 19. 08:18
"Egy újlipótvárosi férfi hívta ki a rendőröket, miután összeveszett a szomszédjával, aki megütötte őt." "Egy zsidó megütése az ugyanaz mint Isten megütése. Ha egy gój megüt egy zsidót, azt meg kell ölni." -Sanhedrin 58b. Talán ez az eset az, mely igazolja Orbán és Lázár alapállását, kinyilvánított állásfoglalását, hogy Magyarországon a zsidóság a szigorúan, különlegesen védett népesség! Méltatlan lenne a TEK-ket ítélni el azért, hogy a magyarságot mellőző, állami politika szellemiségében járt el... -aztán, ki tudja, hogy alaposan túlgondoltam e, avagy akár telitalálat a feltételezésem... -még akár ki is derülhet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!