Tizenöt embert fogtak el kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt a Szigeten (videó)

2023. augusztus 17. 13:09

A másik bűncselekmény, ami miatt intézkedésre volt szükség, a garázdaság volt az elmúlt egy hétben.

2023. augusztus 17. 13:09
null

A budapesti rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hat, míg kábítószer birtoklása miatt kilenc embert fogtak el a múlt heti Sziget Fesztiválon – derül ki a police.hu beszámolójából.

Összesen bruttó 53 gramm kokaint, 119 gramm amfetamint, bruttó 12 gramm marihuánát, 2 gramm hasist valamint 57 gramm ketamint foglaltak le a dílerektől. Emellett garázdaság miatt két embert fogtak el, és előállítottak egy nőt is, aki engedély nélkül árusított különböző termékeket, többek között az Elf Bar fantázianevű, illegális elektromos cigarettát. Egy személyt igazolás megtagadása miatt állítottak elő, valamint büntetés-végrehajtási intézetbe vittek egy embert, akit azért köröztek, mert nem kezdte meg szabálysértési elzárását. Biztonsági intézkedés keretében a rendőrök hat ember orvosi ellátására intézkedtek.

Nyitókép: képernyőkép

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. augusztus 17. 19:03
Drog nélkül nem lehet kibírni a Szigetet.
I_Isti
2023. augusztus 17. 15:26
Hát erről a képről bocs, de Ludovic Cruchot (Lütyő őrmester) - Louis de Funès magyar hangja Agárdi Gábor jut eszembe…
fideszaking
2023. augusztus 17. 14:10
Dupla öngól https://24.hu/belfold/2023/08/17/szetlik-gergo-szigeten-balhezo-milliardos-rendori-intezkedes-eltort-kez/ :D Minek megy egy Fideszes a lipsi szigetre? Aztán mindek balhézik? Nem tud viselkedni a magyar magyarországon? Így mutat példát? Vagy rendőri túlkapás ez? A könnygáz a védtelen diákokra nem az? Ajaj! Ja meg mitől több a balhézó magyar? Diplomáciai mentsséggel való visszaélés? Ajaj! Na, ez már nem is dupla öngól... :D Zseniális! :D
Egyszeriember
2023. augusztus 17. 13:51
A többi ezret pedig még nem fogták el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!