Világszerte milliók láthatják, ahogy Tucker Carlson kiosztotta David Pressmant!

2023. augusztus 26. 16:21

Közösségi oldalán osztotta meg az amerikai véleményvezér az MCC és a Mandiner budapesti rendezvényén elmondott beszédét, amit így néhány óra alatt 2,6 millióan néztek meg.

2023. augusztus 26. 16:21

Néhány napja interjút adott neki Donald Trump, előzőleg azonban beszédet tartott Budapesten Tucker Carlson a Mathias Corvinus Collegium (MCC), valamint a Mandiner közös eseményén, az MCC Feszt Afteren. Az előadást ITT és ITT tekintheti meg. 

A befolyásos amerikai konzervatív véleményvezér most saját X (korábban: Twitter) oldalán is megosztotta a budapesti előadását!

A cikkünk végén is megtekinthető felvételt néhány óra alatt 2,6 millióan nézték meg.

Tucker Carlson bocsánatot kért Pressman viselkedése miatt

Ismeretes, a véleményvezér immár másodszor látogatott el hazánkba, és mint beszédében fogalmazott: ugyanaz az a három benyomás alakult ki benne elsőként.

Az amerikai véleményvezér szerint:

  • elképesztően finomak a magyar ételek,
  • esélytelennek látja, hogy meg tudna tanulni magyarul, de csodálatosnak találja a magyar nyelvet, valamint az, hogy

Tucker számára Mgyarország egyáltalán nem tűnik jobboldali pokolnak, sőt, sokkal inkább olyan országnak látja hazánkat, mint amilyenben maga is felnőtt.

Utóbbi kapcsán Tucker Carlson kifejtette: akkoriban még az Egyesült Államokban is olyan érzés volt tartózkódni, mint a magyar emberek között. Egy olyan közegben, ahol annyira nem érdeklődnek az emberek a politika iránt, de minden oldalnak meg vannak a képviselői, akik vitatkoznak egyes témákról, de ez nem jut el arra szintre, hogy ezek az emberek egymásra lőjenek.

Hozzátette: ezért is jutott arra a következtetésre amerikaiként, hogy amíg hazájához, az Egyesült Államokhoz végtelenül lojális, imádja azt és sosem kérne elnézést amiatt, hogy amerikai, David Pressman, amerikai magyar nagykövet viselkedése miatt azonban úgy érzi: elnézést kell kérnie.

Tucker szerint az amerikai nagykövet viselkedése „undorító, megbocsáthatatlan”, és olyan távol áll az amerikai diplomáciai normáktól, hogy nehéz elhinnie, hogy Pressman azt csinálja, amit csinál.

„Ezt egy olyan ember mondja, aki 35 évet töltött Washingtonban, egy diplomata fia, és az átlagosnál nagyobb tapasztalata van arról, mi is a diplomácia” – tette hozzá az egyik legbefolyásosabb amerikai véleményvezér.

Ime a Tucker Carlson által megosztott X-poszt, benne az angol nyelvű videó:

Nyitókép: Képkocka, Twitter-videó


 

 

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. augusztus 27. 10:54
Ha ezt a szemetet kiutasítaná az ország, abból sajnos nagyon nagy bajunk lenne. Meg kell várni a választásokat!
gyzoltan-2
2023. augusztus 27. 10:08
-csak kiegészítésként - gyzoltan-2 2023. augusztus 26. 18:56-hoz... Míg; "Tucker Carlson kiosztotta David Pressmant!", addig Navracsicska "meghívta" Veszprémbe, ott szelfiskedett, celebeskedett, jópofáskodott vele, az helyett, hogy már régen, megkésve, visszavonták volna az akkreditációját..! -rászolgált a becézésre, szálka a köröm alatt.., amint írtam volt...
iimre
2023. augusztus 26. 23:52
"FeketeFehér 2023. augusztus 26. 17:32 Nincsenek olyan bizonyított esetek, amikor Pressman megszegte volna a diplomácia szabályait." Az első ennek ellentmondó, ami eszembe jut, az ez: • https://mandiner.hu/belfold/2022/10/varga-zs-andras-kuria-obt-usa-nagykovetseg-birak-david-pressman-reakcio-belfold-igazsagszolgaltatas (Biztos lehetsz benne, hogy nem fogom előkeresgélni szép sorjában a többit…)
Pelso j.
2023. augusztus 26. 21:44
irmag2@: Persze, hogy összecsengenek a szavai, azért fizetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!