Erdélyi magyar operaénekes: Rengeteg román dicséri Orbán Viktort

2023. szeptember 08. 14:21

Molnár Levente a Kontextus YouTube-csatornáján arról is mesélt, miért ment haza, holott a világ legismertebb operaházaiban léphetett fel.

2023. szeptember 08. 14:21

„Van egy hitvallomásom, azért vagyunk ezen a Földön, hogy hasznosak legyünk a nemzetünk számára” – mondta el Molnár Levente operaénekes Andor Évának a Kontextus YouTube-csatornáján.

A Gyergyóremetén született művész két dologhoz szeretne igazodni az életében: „Az egyik az időtlen Jóisten”, a másik a nemzete, amely őt túléli, amelyben a gyermekei élnek. Ezért ment haza külföldről, holott a világ legismertebb operaházaiban léphetett fel a világ legnagyobb művészeivel. Azt is kijelentette, sok szépség van abban, ha valaki itthon lehet, és kaland ma magyarnak lenni.

A művész a külföldi konfliktusairól is beszélt. 

Elmesélte, hogy több igazgató is behívatta. 

S miután közölték vele, hogy fantasztikus énekes, örülnek, hogy ott van, szemrehányást tettek neki Orbán Viktor miatt. Erre azt válaszolta nekik, ő jó magyar, örül annak, hogy „itt van egy vállalható irány, egy bástya, s meg kell védeni az értékeinket”. Majd kijelentette: ő büszke arra, hogy Magyarországnak olyan politikusa van, „aki kőkeményen beleszól a világpolitikába”. 

Molnár Levente arról is beszélt, hogy az erdélyi magyarságot össze kellene politikailag fogni, mert pár évtized alatt a két- két és félmilliós létszám alaposan megcsappant, most alig több mint egymillió magyar él Romániában. Gondként vetette fel, hogy szerinte az ottani magyarság vezetői nem tudnak olyan erősek, karakteresek lenni, mint amire szükség lenne, szerinte megveszik kilóra őket. Ezért 

azt szorgalmazza, hogy a székelységen belül is alakuljon meg a Fidesz,

 nemcsak azért, mert akkor sokkal többen elmennének szavazni, hanem azért is, mert egy csomó román is erre a pártra szavazna.

Molnár ugyanis azt tapasztalja Nagyváradon – ahol dolgozik –, de másutt is Erdélyben, hogy a románok dicsérik Orbán Viktort. „Végre egy ember, aki keresztény, végre egy ember, aki abban gondolkodik, hogy megvédjék a múltat” – mondják a románok Molnár szerint, aki tűzbe tenné a kezét azért, hogy ha lenne Fidesz Romániában, arra sok román is szavazna.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube


 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. szeptember 09. 13:31
helyes....:)))
letsgobrandon-2
2023. szeptember 09. 01:00
követek egy román vloggert .. simán szerelmes Szíjjártóba, meg Orbánba ..egyszerúen imádják , hogy képesek vagyunk beinteni akárkinek
letsgobrandon-2
2023. szeptember 09. 00:55
ez nem is butaság
Gullwing
2023. szeptember 08. 18:57
Nem minden román kretén....😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!