Nem, nem mi vagyunk az EU bürokráciáért, hanem ők a szövetséget alkotó államokért!

2023. október 31. 17:18

A feladatuk végtelenül egyszerű lenne.

2023. október 31. 17:18
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nem, nem mi vagyunk az EU bürokráciáért, hanem ők a szövetséget alkotó államokért! A feladatuk végtelenül egyszerű lenne: adminisztrálni egy önkormányzatiság (nemzetállam) elvén működő kereskedelmi-ipari szövetség hétköznapjait. Ezt a küldetését sajnos a szélsőbaloldali eszmék erőterébe vergődő bürokrácia többé nem tudja betölteni.

Helyette zavaros ideológiák mentén vegzálja a tagállamokat, miközben önsorsrontó módon lebontja a földrész keresztény kultúrába ágyazott szellemi védvonalait, amelyek erkölcsi és lelki tartást adnának a polgárainak és védőoltás gyanánt megóvnák őket a woke őrülettől. Ennek az elitnek és a zavaros ideológiájuknak mennie kell‼️ Meghozzá minél előbb‼️ 2024-ben.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. október 31. 21:33
Rendszeresen túllépik a hatáskörüket sunyiban. Épp ideje lesz kiebrudalni a bandát. De végülis engedniük kell, mert különben vétó! Ha a zsebben a pénz, mi is piszkoskodhatunk... Lásd a románokat...
Pelso j.
2023. október 31. 20:19
Nehidd El Nem, az EU szégyell, de csak benneteket. Jó helyetek lenne a türk tanács államaiban.
II.baljoska61
2023. október 31. 19:35
Tompika, nem EU-s pénzből adta gazdád a 18 milliót?
Bastyaelvtars
2023. október 31. 19:32
Tamás, az EU bürokráciája nem egy harmadik személy, egy rajtunk kívül allo vmi. Hanem az a bürokrácia mi is vagyunk, pontosan annyi közünk van hozzá mint bármelyik másik tagállamnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!