Rúdfitness: újabb érdekes videó a szocialista főpolgármester-helyettestől

2023. október 29. 06:40

KataPole – írta Tüttő Kata közösségi oldalán.

2023. október 29. 06:40
Tüttő Kata
Nagy Gábor
Nagy Gábor

Mint arról korábban beszámoltunk, érdekes videót tett közzé nemrég az Instagram-oldalán Tüttő Kata, Budapest váro​süzemeltetésért felelős szocialista főpolgármester-helyettese. Akkor azt írtuk, rúdtáncol, de a politikus később kijavított minket, s azt mondta portálunknak:

ez bizony rúdfitness.

„Itt vagyok 43 évesen, éppen készülök arra, hogy a petefészkem kiürül, jön egy perimenopauza és egy menopauza. Elmentem egy csontsűrűség-vizsgálatra, és kiderült, hogy nem tartok ott csontsűrűségben, ahol kellene”fogalmazott, hozzátéve: egyetlen dolog van, amivel lehet javítani a helyzeten és a csontsűrűséget ebben a korban növelni, ami nem más, mint a súlyzós edzés.

Találnom kellett egy olyan sportot, melyet szívesen csinálok és segíti azt a törekvésemet, hogy fitt maradhassak kilencven évesen is és megőrizzem a csontjaim egészségét”

– közölte Tüttő, majd hozzáfűzte, a sport, amit jelenleg jelenleg végez, az nem más, mint egy saját testsúlyos súlyzós edzés.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elbert-0
2023. október 29. 18:35
Né' már! A Vörös Rébék majdnem elröpült ahogy a vékony rúdon megpördült.
Átoperált Kiscsoportos
2023. október 29. 18:15
"Felfújható gyerekmedencékben gyűjtik a vizet a beázó Mol-felhőkarcolóban" Innovatív megoldás ... beázik vagyis nem porzik, az összegyűjtött vízzel lehet locsolni. Így kell építkezni ... bár nem pont a szigetelő anyagot kellett volna kilopni ... azt majd a szaharai építkezéseken lehet. Soros, Gyurcsány, migránsok, terroristák, az Európai Unió összeomlik, megtámadták a Forintot, világvége, meg különben is 2/3
Fed74
2023. október 29. 18:12
Kilóg a fidesz fasz a szádból Nagy geci! Te hájas löttyett két centis faszu kutya!
Akitlosz
2023. október 29. 15:10
Rágerjedt a szerző. Ebből a rúd sztoriból nehéz lesz lejárató, karaktergyilkoló kampányt összerakni, bár az igyekezet láthatólag megvan a média politikailag ellenérdekelt részében. A rúdtáncosok komolyabbak, mint az olimpiai bajnokok, nagyobb teljesítményt nyújtanak. Ráadásul látványosabb a produkciójuk, adót fizetnek és nem közpénzből élnek, mint az élsportolók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!