A klímarettegő vallás nem áll meg egy pillanatra sem

2023. november 07. 17:06

A jakobinusok és a bolsevikok után a globálnyikok próbálkoznak ezzel.

2023. november 07. 17:06
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Vagy inkább ne is aludjanak!

A klímarettegő vallás nem áll meg egy pillanatra sem.

Ezúttal nem a munkásosztály felszabadítása a cél – a melós nyugaton már rég fogyasztóvá vált, keleten meg belekóstolt a baloldali kormányzásba – hanem az egész bolygó megmentése, persze úgy, hogy a globális elit a teljes zöldátállás költségét az átlagemberre terhelné.

Szóval, mostantól szerintük az állam célja nem az emberek létfeltételeinek minél magasabb szinten történő biztosítása, hanem egy elvadult emberellenes, Isten nélküli vallás szolgálata.

A jakobinusok és a bolsevikok után a globalnyikok próbálkoznak ezzel.

Nem fogjuk hagyni! 

2024 erről is fog szólni!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freely
2023. november 08. 09:38
Te valamilyen csapatvezető cserkész vagy?
llnnhegyi
2023. november 08. 07:42
A Fidesz Kdnp koalíciós pártok,a Mi Hazánk Mozgalom,a Kétfarkú Kutya Párt hajtanak! A többi párt Kádár Apró Döge seggeből valók. Gyurcsány Ondó Ferenc tajtrészegen vezeti őket a nagy semmibe! Az ATV libbcsikommcsi és náci politikusoknak nyal be csontig! Ugye Somos Andris??!
Kormánypárti2
2023. november 07. 21:20
"Szén-dioxid felhasználása a faiskolákban: a növekedés elősegítésére. Az üvegházban nevelt növények növekedését és hozamát is javítja. A gázkoncentráció emelésével nagyobb, egészségesebb és gyorsabban növő növényeket kapunk, ráadásul a költségeink is csökkennek." Ha hirtelen megszüntetnénk minden szén-dioxid forrást, azt vennénk észre hogy minden növény kipusztul. Az idézett szöveg pedig azt mutatja, hogy a növények még sokkal többet is elbírnak, mint mi.
nemecsekerno_007
2023. november 07. 19:42
Ez a klímahiszti egy szimpla gazdasági fegyver.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!