Elemző: Gyurcsány élet és halál ura a baloldalon

2023. november 24. 12:26

„Karácsony a kirakatban, Gyurcsány-emberek a kasszánál és a kerületek élén” – jellemezte a kialakult helyzetet Deák Dániel.

2023. november 24. 12:26

Lapunk pénteken beszámolt róla, hogy kikerült a lista az MSZP-DK megállapodásról is, melyből kiderült, a két párt a már hivatalban lévő polgármesterei újbóli indulását támogatja az egész országban.

A hírre reagálva Deák Dániel rámutatott, hogy

Gyurcsány élet és halál ura a baloldalon:

nemcsak Karácsonyról döntött, hanem az összes budapesti polgármesterről is, csak Gyurcsányhoz teljes mértékben lojális arcok vannak a listán”.

„A Városházán meg szinte az utolsó emberig minden helyet gyurcsányisták kapnak. Ez is azt mutatja, hogy nincs két baloldal, egy baloldal van! Gyurcsány Ferenc irányít minden szálat: Karácsony a kirakatban, Gyurcsány-emberek a kasszánál és a kerületek élén” – írta Deák Dániel a Facebook-oldalán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2023. november 28. 10:02
Hát így, hogyan lenne Gyurcsány az élet és halál ura az Orbán fóbiások baloldalinak csak csúfolt, valójában álbaljobbcivil katyvasz élén, amikor nem ura már saját magának sem?
mai nap
2023. november 25. 16:24
Vigyorog is állandóan, hiszen tudja, hogy a választási törvény neki dolgozik.
Lajoss
2023. november 25. 15:11
Dancsi,inkább a szép,szedett szemöldöddel foglalkozzál…😉
Namond
2023. november 24. 21:39
Na persze mert Lázár meg merne szólalni szeretett vezérünk engedélye nélkül és mást mondani, mint amit előírtak neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!