Kemény üzenet Pressmannek: „Minél jobban próbálkozik, annál kellemetlenebb lesz, nagykövet úr!”

2023. november 30. 17:46

Kovács Zoltán azt üzente az Egyesült Államok budapesti nagykövetének: „senki sem tudja komolyan venni, hogy próbál bennünket megleckéztetni”.

2023. november 30. 17:46
null

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár X-oldalán azt írta reagálva David Pressmann bejegyzésére, hogy „Magyarországon zéró toleranciát alkalmazunk az antiszemitizmussal szemben, ami a terrorizmust támogató tüntetésekre is vonatkozik”. A kormánypárti politikus szerint nem egyszerűen arról van szó, hogy Magyarországon nem támadják meg a zsidókat az utcán, de a zsidó élet reneszánszát éli Magyarországon. 

Minél jobban próbálkozik, annál kellemetlenebb lesz, nagykövet úr. Lejárt az idő, amikor bárki komolyan vette az antiszemitizmussal kapcsolatos állításait”

 – fogalmazott Kovács Zoltán. Feltette a kérdést: a nagykövet vajon látta, mi történik például a saját országában az egyetemi campusokon? „Senki sem tudja komolyan venni, hogy próbál bennünket megleckéztetni” – olvasható a bejegyzésben.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 01. 17:44
Pressman ügyködése nyomán egyre romlik a viszony az USA és Magyarország között. Mire megy ki a játék? Mikor fognak bombázni bennünket az amcsik? Ahol azok megjelennek, és összeráncolják a homlokukat, ott elég hamar vér folyik. Úgy néz ki, hogy csak Kina mentheti meg a világot attól, hogy az amcsik teljesen letarolják. Aztán persze egyszer majd ök is szörnyetegekké válnak. Ez a hatalom elfajulásának örök belsö logikája, ami soha nem fog változni.
Palatin
2023. december 01. 17:43
Pressman egy bugris, neki nemcsak hogy fogalma sincs Magyarországról, de még kimondottan rosszindulatú is. Kultúrát, emberséget tekintve, ö csak egy kis tintapötty az eldobott csomagolópapíron, hogy csúnyábbat ne mondjak. Nem érdemli meg még azt sem, hogy magyar levegöt szívjon. A volt brit Lindsay nevü angol nagykövet úrhoz képest, - aki ragyogóan megtanult magyarul, és imádta a magyar verseket, több alkalommal szavalta is kedvenceit a TV-ben -, ö valóban egy minösíthetetlen bunkó.. https://www.youtube.com/watch?v=Oe7XET9XLU4
Bp1964
2023. december 01. 09:11
Meghivót kellene neki küldeni a legközelebbi Izrael meccsre Felcsúton! Utána meg kiutasítani.
llnnhegyi
2023. december 01. 07:25
DP egy idegbeteg, uszító , zsidóellenes, pocsék ember. USA nagykövetnek álcázva! Tajarodjon haza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!