Kovács Zoltán: Brüsszel támadást indított a nemzeti konzultációval szemben

2023. november 20. 21:01

Szerinte nem tetszik az EU vezetőinek, hogy Magyarország nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek.

2023. november 20. 21:01
VON DER LEYEN, Ursula

„Brüsszel ma támadást indított a nemzeti konzultáció ellen, és mindent meg fognak tenni, hogy elhallgattassák a magyar embereket” – írja X-bejegyzésében Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

A bejegyzéssel az Európai Bizottság vezető szóvivője, Eric Mamer hétfői kijelentéseire reagált, miszerint a magyar kormány állításai az uniós testületről teljesen valótlanok a nemzeti konzultációval kapcsolatban.

A magyar politikus szerint viszont igaz az, hogy Brüsszel migránsokat akar letelepíteni, még több pénzt és fegyvert adna Ukrajnának, eltörölné a gyermekeket védő törvényeket és pénzen akarnak megvásárolni magyar politikusokat. 

Szerinte Brüsszelnek nem tetszik, hogy Magyarország nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnand

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. november 21. 21:06
Az hogy mi magyar EU választók hogyan akarunk élni saját földünkön, senkinek semmi köze! Úgy hogy pont leszarom mit ugat Új Moszkva!
optimiska-2
2023. november 21. 08:36
Brüsszelben hatalomtól elvakult őrültek fújják az ideológiai passzátszeleket. Igyekeznek tönkre tenni mindent, genderrel, migrációval...Épeszű ember undorodik és reméli, hogy végre elküldik őket zabot hegyezni, bár méltó helyük bolondok házában lenne.
bagira002
2023. november 21. 07:43
Brüsszeli kommunista uraságnak no meg a szipirtyónak nem tetszik hogy Magyarországról a nyugati tőkések a hasznot nem hordhatják ki a világpiaci energia árakon keresztül . Hanem a nyereség egy részéből magyar lakosságot segítik , közben a nyugati tőkése 1989 váltás után ahogy lábukat betették a rablótőkét behozták országunkat kizsákmányolták 10 évi adómentesen a hasznot kihordták most is a munkásoknak nyugati bér felét fizetik nem tetszik nekik a vissza támogatás .
Tommaso
2023. november 20. 23:30
ELEGÜNK VAN a RUBELJOBBOLDAL HAZUGSÁGAIBÓL. CEU-s Kovács, TAKAROGGY!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!