Valami olyasmit mesélt Pressman, hogy Magyarország nem biztonságos hely a zsidóknak

2023. november 30. 17:20

Ez a pökhendi tempó egyre kevesebb helyen jön be a földgolyón.

2023. november 30. 17:20
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Valami olyasmit mesélt Pressman, hogy Magyarország nem biztonságos hely a zsidóknak, mert megtámadhatják őket az utcán. Mindezt az Európa városain végigsöprő Izrael-ellenes tüntetésekkel összekötve. 

Hát nem tudom. Hétfőn például végigsétáltam a Pozsonyi úton, elmentem arra, ahonnan a nagyanyámat 79 évvel ezelőtt elhurcolták és biztonságban éreztem magamat. Kétségtelen, pár hónapja ugyanitt elkerékpározott mögöttem egy alak, aki odasziszegte, hogy szégyelljem magamat, de ő sem a származásomra célzott. Mi volna, ha egyszer az életben egy amerikai helytartó megismerkedne a gyarmatinak gondolt társadalom történetével, kultúrájával, rezdüléseivel, mielőtt eligazítást tart? Ez a pökhendi tempó ugyanis egyre kevesebb helyen jön be a földgolyón.”

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 02. 17:22
Szakasits schiffer egy bukott politikus, aki a kommunista zsidó családja vagyonának és kapcsolati hálójának köszönhetően lehetett libsi zsidónak álcázott kommunista zsidó a gengszertválátást követően is. A NULLA felelősségre vonásnak hála. Ezért a szavai szart sem érnek, ahogyan maga szakasits schiffer sem. Kizárt dolog, hogy a náci rezsim bukása után akár 80 évvel is is náci családi felmenőkkel, nácik által rabolt vagyonnal bármire vihetné a világban. De sajnos a zsidó bármit megtehet, akkor is, ha kommunista gyilkos, vagy azok örököse. Szakasits schiffer takarodj a közéletből, a médiából!
gyaloggos
2023. december 02. 13:44
MAGYARORSZÁGON már nem vevők a polgárok az ANTISZEMITÁZÁSRA, KISHAZÁNKON kívül pedig azt sem tudják, KI az a Pressman, senki nem olvassa, nem hallgatja, mir ír, mit mond. TEHÁT mi lehet a mozgatója az ilyen hamis állításoknak 2023 végén?
gyaloggos
2023. december 02. 13:35
S MI motiválhatja vajon PRESSMANT az afféle kijelentésekre?
Kamcsatka5
2023. december 02. 13:27
Rossz a fogalmazás, az ilyen seggluk belgák nem tesznek jót a zsidóknak, na de már volt ilyen !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!