Így lett Von der Leyen „Soros embere”

2023. december 05. 15:08

Lehet valami a brüsszeli levegőben, ami számos alapjában konzervatív politikust egy idő után globalistává formál.

2023. december 05. 15:08
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„Lehet valami a brüsszeli levegőben, ami számos alapjában konzervatív, kereszténydemokrata és jobboldali politikust egy idő után globalistává formál. Az euróban mérve tízezres fizetések, százezres »projektek« és milliós kenőpénzek városában a gurulós bőröndben mért pénz mellett a hatalom is bódítóan hat. Ursula von der Leyen útját a pénz és a hatalom imádata mentén is le lehet írni, a Soros-hálózatnál ugyanis mindkettőből van bőven.

A brüsszeli bizottság elnöke is »Soros emberévé« vált! Orbán Viktor megállapítása több szempontból is helytálló, hiszen Jean-Claude Juncker »politikai« bizottsága után von der Leyen »geopolitikai« bizottsága is messze túlterjeszkedett a szerződésekben rögzített hatáskörén, és a mainstream médiát, valamint az álcivil NGO-kat használja a közvélemény manipulánsára, a tagállami kormányok maga előtt terelésére és az európai emberek, vállalatok és nemzetállamok érdekével ellentétes politikája megvalósítására. Ez nem más, mint a Soros-hálózat forgatókönyve, amelynek segítségével a részérdeket próbálják meg a többség érdekeként eladni.

Ursula von der Leyen Ernst Albrecht CDU-politikus lányaként 1958-ban Belgiumban született, mivel apja az európai integráció versenyügyi hivatalánál dolgozott. Apja alsó-szászországi tartományi miniszterelnöksége (1976-1990) hozta el az »örökbérletet« a német és európai politikába, mivel ez a tartomány a befolyásosabbak közé számít, amit az is mutat, hogy a szocdem Gerhard Schröder is innen váltott 1998-ban a szövetségi kormány élére. A hannoveri kapcsolat sok irányba vezet, von der Leyen Brüsszelben, Schröder (a háború előtti időkig) a Gazprom és a Rosznyeft felügyelőbizottságában kötött ki.”

Fotó: UNION EUROPEENNE / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. december 07. 06:29
Soros volt az összekötő , Merkel- Ursula amerikai ügynökök ,
zsanett-kúnrum
2023. december 06. 13:42
sajna a középszerűség bevonza azokat akik kaphatok arra, ezért jó a magyarságnak hogy doktor diktátor úrunk alacsony és köpcös, és nem egy magas és vékony ember.
tintapaca
2023. december 06. 10:29
Akitlosznak! Két veszélyes ember van a kormányban: Navracsics és Szalay-Bobrovniczky. Előbbit már jól ismerjük a kudarcos közigazgatási reform és a sikertelen uniós pénzlehívás ügynökeként. Utóbbi most játssza a hadsereg és a nemzet megmentőjének a szerepét, holott az fundamentumokat Benkő Tibor, Maróth Gáspár és Palkovics László tették le. Ez a szálfa (,,) termetű bohóc mit feltűnősködik állandóan? (A két pontot betettem, nem hagyhattam ki, mert én a nyelv mestere vagyok!).
tintapaca
2023. december 06. 10:23
Nem a brüsszeli levegőben van valami, hanem a bizottsági tagok - így Ursula -, titkos bankszámláin. Szerintem oda gyűlik az Urrajnának küldött támogatások jelentős része is. Ámberek, ébresztő! Valakinek utána kellene már néznie Ursula és Borrell pénzügyeinek is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!