Újabb szexista megjegyzések hangzottak el az RTL műsorában (VIDEÓ)

2023. december 03. 19:45

Már sokadszorra.

2023. december 03. 19:45

Az RTL klubon futó Éden Hotel című reality show egyik új szereplője villámkérdésekre válaszolt a műsorban. Az egyik kérdés azt firtatta, hogy milyen számára az ideális nő, amelyre Norbi a következő választ adta:

Szeretem ha valaki sportol, esetleg szilikonmelles, vagy melles... Jó kis popsija van.”

Ahogy korábbi cikkeinkben már beszámoltunk róla, nem ez az első eset, hogy az RTL műsorában hasonló, vagy még ennél is zavarba ejtőbb kijelentések hangzanak el. A múlt heti adásban például az egyik férfi szereplő nemes egyszerűséggel „f*szcibálónak” nevezte a műsorba amúgy néhány órával azelőtt megérkező női játékostársát.

A csatorna másik műsorában pedig az egyik női szereplő kérdezte meg férfitársát, hogy mik a céljai a jövőre nézve, amelyre a férfi a következőket mondta. „Megtalálni a puncit, akit nagyon szerethetek.”

Ezt is ajánljuk a témában

 Norbi villámkérdésekre adott válaszait ide kattintva tekinthetik meg! 

Nyitókép: Képmetszet / RTL

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. december 04. 20:44
Nem kéne felülni a woke minden szarságba feleslegesen és hipokrita módon belekötünk vonatra
Spiritmonger
2023. december 04. 17:08
Mi ezekkel a kijelentesekkel aprobléma? Megkerdezték a személyes preferenciáit, elmondta. Nem kötelező egyetértrni vele. Faszcibálónak nevezni egy faszcibálót az nem szexizmus, hanem igazság.
amaurote-2
2023. december 04. 08:27
ennél csak az okádásabb, amikor a kereszténységet védő mandiner cikk alatt ott figyelnek az origós csöcskontent reklámok :))) bulvárviktor böfögve legyőzi a világot...
bajai__
2023. december 04. 08:15
"Szeretem ha valaki sportol, esetleg szilikonmelles, vagy melles... Jó kis popsija van." Mi ezzel a gond? Mit válaszoljon, ha a szilikonmellűeket szereti? Ízlés dolga.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!