A 444.hu elszörnyedt a vidéki fejlesztésekről szóló hírek láttán

2024. január 18. 08:44

A baloldali portál szerint már a tények is propagandának minősülnek.

2024. január 18. 08:44
null

A 444.hu nemrégiben megállapította pár MTI-hír elolvasása után, hogy mindent elborít a kormányzati „sikerpropaganda”, írja a Magyar Nemzet. Hozzáteszik: a külföldről pénzelt baloldali portál az alábbi hírek megjelenését kifogásolta:

Bölcsődeberuházás, 
Bővül a diósgyőri önkormányzati bölcsőde, 
Önkormányzati beruházás, 
Felújították Ászár csatornahálózatát ,
Önkormányzati fejlesztés, 
Kétszázmillió forintos útfelújítás fejeződött be a Szabolcs vármegyei Dombrádon.

A cikk szerzője Haász János, a Telex korábbi szerkesztője,

írják, aki pár hónapja így kommentálta távozását: „A Telex eljutott arra a pontra, hogy a további fejlődése, stratégiai céljai elérése érdekében belső, működési változásokra van szüksége, és ezek a változások nem mindenkinek komfortosak.” Hangsúlyozzák: 

meglepő lehet, hogy Haász János épp a 444-nél kötött ki,

 amely portált működését nemrég teljesen átszervezték, mivel 

több munkatárs is kikelt egy középvezető ellen, aki szerintük „toxikusan zaklató magatartást folytatott”.

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. január 18. 17:43
Mivel az FOD alapállása az, hogy a kormány lop és nem csinál semmit, így minden ennek ellenkező álláspont csak propaganda, esetleg a kedvezményezett réteg korrumpálása. Amikor a minimálbér emelkedik, akkor az minimálbért keresőket veszik meg pénzzel (jó kormányzás helyett), amikor az orvosok kapnak extra pénz akkor őket, ha a tanárokat akkor őket. Pedig a kormány dolga a jó kormányzás... Pont ennyi értelmük van.
csapláros
2024. január 18. 16:21
Utzu 2024 január ... ..."Én, mint hülye tanyasi..." Ja, ja: jól gondolod. ÚJBÓL felülvizsgálva a tanyahálózatot, annak alapfeltételeinek (szilárd burkolatú bekötőút, ivóvíz, áramellátás, internet-telefon ÉS a termelési hasznok szempontjából) lehet sort keríteni az egyedi hiányosságok pótlására, vagyis a fejlesztésre. A piaci folyamatoknak nem ellentmondó, nem az államot lejmoló osztogatásokról van szó, mint a kezdeti mezőgazdasági támogatások esetében, amikor is egyes hagyományosan mezővárosok illetve azok településrészei kivirultak, a földek meg maradtak parlagon, hanem hasznokat hozó beruházásokról a nyugati holland, dán, stb. állami segítségű szervezeti keretek megteremtése alapján.
Uztu
2024. január 18. 13:53
Ha kicserélem a lyukas kereket a kocsimon akkor nem felújítom/fejlesztem csak javítom. Ua ez a vízhálózattal is.
dryanwolf
2024. január 18. 13:50
...a tények is propagandának minősülnek. (?) "Erre akkor egy mondat erejéig térjünk ki" - Papp Dániel hírhamisító. (Mindennapi 'népszopások' az M1-en)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!