Akciófilmbe illő jeleneteket élt át Szijjártó Péter (VIDEÓ)

2024. január 30. 21:30

Íme egy sikeres nap láthatatlan kulcsa.

2024. január 30. 21:30
null

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szijjártó Péter hétfő reggel elindult Ukrajnába, hogy az ukrán delegációval tárgyaljon. A magyar külügyminiszter Ungváron találkozott ukrán kollégájával, Dmitro Kulebával.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A Terrorelhárítási Központ (TEK) minden eshetőségre felkészült, hiszen a külügyminiszter legkevesebb húsz autóból álló konvojának kíséretében mentőautó is volt. A nagy készültség egyébként nem véletlen, nem sokkal a látogatást megelőzően halálos fenyegetést kapott Szijjártó Péter, akinek a közösségi oldalára felkerült felvételek tanúsága szerint akciófilmbe illő jelenetek tarkították a napját.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Dominika Zarzycka/NurPhoto via Getty Images

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TheRed
2024. január 31. 12:42
Alkalmatlan kakadu
Zsolakomarom
2024. január 31. 09:12
Es pontosan mi volt a tegnapi kakadu siker ?
zakar zoltán béla
2024. január 31. 08:59
Bub Baba Babu Bibi ...stb Ugandai műkorcsonyás
cccbasatu
2024. január 31. 08:18
Mi a picsának ment oda ez a szófosó mitugrász!Mellesleg fennállt annak a lehetősége hogy a pokolba küldik! Szóval színjáték volt ez is mint a fidesznyik politika egésze,azaz megtámadtak bennünket,munka alapú társadalom,minden hatalmat a fidesznyiknek/szovjeteknek/.Nos ez az utóbbi már régóta valóságos .Minden pozícióba a saját pártkatonáikat dugják be.Szóval ha az ellenzék megnyerné aválasztásokat akkor radikálisabb eszközöket kellene használniuk mint most a polákk! Ha nem ezt tennék fél éven belül elbuknák ismét a hatalmat ha a nyugatnem avatkozna be!Szóval ezek reális lehetőségként fennállnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!