Az évtized mesterterve lenne, ha Budapesten nem állítana főpolgármester jelöltet a Fidesz

2024. január 07. 15:53

Ha fogadni kellene rá, hogy mi történik majd, akkor én erre a forgatókönyvre tenném fel KG minden olyan forintját, amit idén biciGlisávra akart elkölteni.

2024. január 07. 15:53
Forgács István
Forgács István
Facebook

„Hetek óta számos dolog alakul úgy, hogy ez akár ésszerű is lenne, aztán majd meglátjuk, hogy mi történik. Én akár támogatni is tudnám. 
Ha VD valóban hivatalosan is az LMP által felkért jelölt lesz, és a Fidesz akár csak hallgatólagosan is támogatja majd őt, akkor azzal nagyon sokak dilemmája oldódna meg. Az ellenzéki pártoké pedig megsokszorozódna. 

Mindenesetre én ezt most kimondottan életképesnek tartom, 

és ha fogadni kellene rá, hogy mi történik majd, akkor én erre a forgatókönyvre tenném fel KG minden olyan forintját, amit idén biciGlisávra akart elkölteni.

(Ha pedig össze is jön, akkor nagyon sokan lennénk, akik segítenénk valóban rendbe rakni ezt a várost. Bérlakásokkal, főváros-rendészettel, drog- és garázdaság kiszorítással, fiatal felnőtteket segítő apartman-kollégiumokkal, a gettósodás megállításával és rengeteg közösségi- és tömegsport kezdeményezéssel)”

Fotó: Földházi Árpád

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss-geza
2024. január 09. 01:03
Ez a Forgács mekkora egy idióta
irmag2
2024. január 08. 15:08
Mester, maradj a fajtádbelieknél, ne adj tanácsot a FIDESZ-nek!
Vladiszláb
2024. január 08. 13:53
Tarlós szerint, nem lenne jó, csak jobb lenne (nem szabad pénzt rábízni), VD kg-nél, ez viszont nem komoly perspektíva.
lendvaiildiko
2024. január 08. 10:19
Nekem kifejezetten tetszik ez a bizonytalanság. Ha most lene legalább egy kiváló képességű ellenzéki politikus, egyedül, vetélytársnélküli is felépíthetné magát! Ilyen nincs, nincs egy épkézláb gondolat egyikük fűrészporos agyában sem. Amellett nincs akik ekézzenek. Vélhetően a geli karókból, a méh és juh lehelőkből, a klimavészhelyzetből, az Orbánozásból, a Fideszezésből mindenkinek elege van.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!