Kiderült: ekkor mondja el évértékelő beszédét Orbán Viktor

2024. január 24. 10:41

A beszéd után pár nappal pedig kezdetét veszi majd a Fidesz kihelyezett frakcióülése.

2024. január 24. 10:41

Előreláthatóan február 17-én, szombaton mond évértékelő beszédet Orbán Viktor – értesült az atv.hu kormányközeli forrásoktól. 

A sorban immáron 25. évértékelő beszéd helyszíne idén is a Várkert Bazár lesz.

A lap hozzátette, rá pár napra, február 21-én veszi kezdetét a Fidesz kihelyezett frakcióülése a parlament tavaszi ülésszakának kezdete előtt. A helyszínt egyelőre még nem árulták. 

Mint ismert, az ülés első napján a miniszterelnök szokott tartani egy másik, zárt körű helyzetértékelést is. Ezt tavaly is megtette a balatonfüredi frakcióülésen – írta az atv.hu.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. január 24. 16:19 Szerkesztve
Ez a hazaáruló szar már ne mondjon beszédet a magyaroknak. Szónokoljon a svédeknek, de ne nekünk! A "lölő félék" pénzéért képes volt elárulni az országot, leszopni a svéd görényt! Figyeljétek csak meg, rövidesen élharcosa lesz az ukránok pénzelésének, a buzi házasságoknak, a pedofilok támogatásának. El vele!
Ugandai Bubu
2024. január 24. 11:53
Esti mese fél nyolckor, utána fogmosás, pizsama és lefekvés. Nerszoponcz óvodások rutinja.
blackorion93
2024. január 24. 11:44
Ebből nekem csak az derült ki, mikor érdemes eurót venni :D
llnnhegyi
2024. január 24. 11:22
Meglepetés! A Gyurcsány házaspár ÖSSZEFOG..... Június 9 előtt. Együtt lesznek tajtrészegek az Apró villa pincéjében. Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!