A lényeges kérdésekre most sem válaszolt a miniszterelnök

2024. február 17. 16:15

Mit tesz a kormány a gyermekvédelmi intézmények megerősítéséért?

2024. február 17. 16:15
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„1., 2011-ben a hatóságok elszabotálták a bicskei gyermekotthonban történő bántalmazások kivizsgálását. Indul-e vizsgálat, hogy kik és miért tették?

2., 2016-ban a pedofil erőszaktevő mindössze 8 év börtönnel megúszta számtalan gyermek megrontását, egyiküknek az öngyilkosságba hajszolását. Egy másik pedofil nevelőtanárt pedig felfüggesztett börtönre ítéltek a rábízott gyerekek abuzálása után. Hogy fordulhatott ez elő? Mikor indul független vizsgálat ebben az ügyben?

3., K. Endre hogyan kaphatott kegyelmet, kik tudtak a kegyelmi kérvényről, kik lobbiztak mellette, a kormány mely tagjai érintettek még az igazságügyi miniszteren túl? Mit tudott a miniszterelnök az ügyről?

4., És végül: mit tesz a kormány a gyermekvédelmi intézmények megerősítéséért?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishegyi
2024. február 20. 01:54
Majd válaszol, HP Donáth, amikor benyújtja a törvénymódosítást.
cicologus
2024. február 18. 21:10
a gyermekvédelem szót pofádra ne vedd hazaáruló kurva
2024. február 18. 18:30 Szerkesztve
Te, a lényeget érintő tagtársad néhány milliárdos síbolására ki tudnál térni, mert a számonkért Orbán Viktor kitért, sőt válaszolt felelős magyar miniszterelnökhöz méltóan. Majd később, ha tisztáztad magad honfitlan és a retyerutyádat, térj vissza a bicskei ügyre az igazságszolgáltatás megsikálásával!
Hopszjuliska
2024. február 18. 17:28
Szeretném ajánlani csak egy hétre költözzön be egy gyermekotthonba! Nagyon nehéz helyzetben lévő gyerekeket segítsen nap, mint nap értelmesen eltölteni a szabadidőt és még tanuljon is! Szerintem 99%-ban nagyon lelkiismeretes szakemberek foglalkoznak ezekkel a gyerekekkel. Itt hamarabb kiderül a bántalmazás, mint a külvilág előtt "elismert" családoknál - otthon minden rendben van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!