Azahriah legyen online köztársasági elnök!

2024. február 17. 13:02

Az utcát hagyjuk meg a békemenetnek, azok nemcsak boomerek, de vidékiek is.

2024. február 17. 13:02
AZAHRIAH
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Igazi boomerség azt gondolni, hogy aki online van jelen, és fizikailag nincs ott, az ne lenne ott – írja az ifjonc forradalmár lekezelően. Pedig nem is tudja, mennyire inkább az ő pártján vagyok. Ki a franc szeret ácsorogni a koratavaszi hidegben? Szabadulok én a boomerségemtől nagyon szívesen, befekszek a kádba, s a közösségi médiában követem, sőt veszek részt aktívan a társadalmi változásokban.

Csináljunk korszerű, up to date, instagrammos, tik-tok hópihenemzedékes online forradalmat Azahriával az élen, aki legyen online köztársasági elnök! Az utcát hagyjuk meg a békemenetnek, azok nemcsak boomerek, de vidékiek is.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Macskabarát
2024. február 18. 16:06
A köztársasági elnöknek nemcsak énekelnie kell így, úgy. Nem lehet igaz, hogy ennyi rövidlátó, tudatlan ember él közözzünk. Elborzasztó igénytelenség.
blondiner
2024. február 18. 14:32
Kedves FAM! Mi fáj jobban, az, hogy kihagytak belőle, vagy az, hogy a haverod felesége (volt) percemberként puzséri magasságokba emelkedett, mint szervező?
Ekrü
2024. február 18. 08:52
Ami kiderült pénteken az az, hogy az a rengeteg fiatal, aki feliratkozott ezekhez a megmondóemberekhez, bizony NEM erősítik a baloldali tábort. Mert egy dolog szeretni valakinek a zenéjét és a másik , hogy kire szavazol. Attól még, hogy meghallgatom a Bródyt nem fogok az ellenzékre szavazni, maradok az aki voltam, Fideszes. Úgy is fogalmazhatunk, hogy pénteken megdőlt az a mítosz, hogy a fiatalok az ellenzékkel vannak. Helyesen vannak olyan fiatalok akik az ellenzékkel és vannak olyan fiatalok akik a kormánnyal vannak.
alice
2024. február 17. 22:35
"..azok nemcsak boomerek, de vidékiek is.” - kikérem magamnak - megengedem - az összes vidéki és ún. boomer nevében. Jó, hogy nem jön elő a szerző úr az egyfogú, büdös szájú, törött szemüveges, idióta stb. jelzőkkel, bár ez az utóbbi inkább rá illik. A rosszabbik énem ilyenkor azt mondaná: anyád!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!