Beépültem pártunk és kormányunk belső köreibe

2024. február 05. 18:38

Csak most láttam először zokogni miniszterelnök urunkat.

2024. február 05. 18:38
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Lassan már egy éve, hogy beépültem pártunk és kormányunk belső köreibe. Már-már azt hittem, hogy kiismerem magam, de kiderült, hogy erről szó sincs. Csak most láttam először zokogni miniszterelnök urunkat. Annyira ki volt borulva, hogy amikor első számú helyettese, Semjén Zsolt vigasztalni akarta, egyszerűen lelökte a vadász kezét a válláról.

Ekkor rohant be Köves Slomó, aki érzékelte, hogy komoly gondok vannak, ezért leült Orbán Viktor mellé, és bár nem tudta, hogy miről van szó, de ő is zokogni kezdett. Életem végéig belém égett az a kép, amikor miniszterelnök urunk és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség alapítója és vezetője, nélkülözhetetlen rabbija egymás mellett térdelnek. Mivel már hosszú percek óta ott álldogáltam miniszterelnök urunk közvetlen közelében, hallottam, amikor megkérdezte az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetőjét, hogy megtenné-e azt a szívességet, hogy vele imádkozzon ezekben a nehéz időkben. Slomó testvér egy kicsit huzakodott, valamit nyekegett, hogy ő zsidó létére igazából nem imádkozhat, de mivel miniszterelnök urunk lelki békéje a tét, így vállalja.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube/ATV

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1948samuk75
2024. február 07. 10:14
Épültél te a latrinába,Gyurcsotány seggét nyalni!
egy genetikusanalattvaló
2024. február 07. 01:17
Nem tudom mit fogyaszt a "tanár úr", de nagyon felpörgeti a fantáziáját. Csak hát észt és intelligenciát a szer sem tud csinálni. Úgyhogy marad a komcsi újságíró kocsmai proli stílusa. A valódi tanároktól meg elnézést kérek.
Intar
2024. február 06. 15:18
Igazi balfsz ez a havassihenrik. És, hogy még humora sincs!
fenris
2024. február 06. 13:39
hát, ha ilyen színvonalú a humora, akkor elég durva lehet, amikor szoci érát siratja :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!